Άκης Τσόπελας: Το συγκινητικό μήνυμα της οικογένειάς του & η αποκάλυψη για τη μάχη με τον καρκίνο

Η οικογένεια του δημοσιογράφου Άκη Τσόπελα, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 58 ετών, έγραψε ένα συγκινητικό μήνυμα και αποκάλυψε τη μάχη που έδινε ο άνθρωπός τους με τον καρκίνο.

Στην προσωπική σελίδα στο Facebook που διατηρούσε ο Άκης Τσόπελας, η οικογένειά του ενημέρωσε για τον θάνατό του: «Ο πολυαγαπημένος μας Άκης έφυγε γαλήνια στον ύπνο του σήμερα το πρωί, μετά από μακρόχρονη, σκληρή μάχη με τον καρκίνο».

Στη συνέχεια το συγκινητικό μήνυμα αναφέρει: «Τις τελευταίες μέρες της ζωής του, είχε την συντροφιά και την αμέριστη φροντίδα από τις δύο πρώτες του εξαδέλφες, Βίνια και Ράσμυ Τσόπελα, και τον ανιψιό του Leonidas-Romanos Davranoglou. Μέχρι και την τελευταία στιγμή δούλευε με όλες του τις δυνάμεις για το πάθος του, την αθλητική δημοσιογραφία. Δεν θα τον ξεχάσουμε ποτέ. Θα παραμείνει για πάντα ζωντανός στην μνήμη όλων μας».

Για τον θάνατο του Άκη Τσόπελα εξέδωσε ανακοίνωση εξέδωσε και ΠΑΕ Παναθηναϊκός αναφέροντας: «Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εκφράζει τη θλίψη της για την απώλεια του Άκη Τσόπελα, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 58 ετών.

Ο εκλιπών δημοσιογράφος είχε συνεργαστεί επί σειρά ετών με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός και είχε σταθερή παρουσία στα δημοσιογραφικά θεωρεία τόσο του “Απόστολος Νικολαΐδης” όσο και του Ολυμπιακού Σταδίου στους αγώνες της ομάδας μας. Εκφράζουμε τα θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».

newsbeast.gr

  • Μάιος του 1994 έξω από το Γουέμπλεϊ: Ιωάννου, Τσόπελας, Κερκύρας! Καλό παράδεισο Άκη

Βαγγ.