Ακόμα ένα περιστατικό με Boeing – Έκανε αναγκαστική προσγείωση, Υπήρχε βλάβη στο φτερό

Ένα Boeing 737-800 της United Airlines αναγκάστηκε να επιστρέψει στο αεροδρόμιο προέλευσής του στην Ιαπωνία, με το αεροσκάφος να μπαίνει σε καθεστώς κράτησης λίγο μετά την αναχώρησή του από το αεροδρόμιο Φουκουόκα (FUK), Ιαπωνία.

Το αεροσκάφος προσγειώθηκε με ασφάλεια στο FUK και επέστρεψε στην περιοχή της πύλης.

Σύμφωνα με αναφορά του The Mainichi, ενός τοπικού ιαπωνικού πρακτορείου, το ιαπωνικό Υπουργείο Γης, Υποδομών, Μεταφορών και Τουρισμού και η τοπική αστυνομία επιβεβαίωσαν ότι κανείς δεν τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του περιστατικού στις 10 Μαΐου.

Το πρακτορείο ανέφερε ότι υπήρχε πρόβλημα με τα πτερύγια του αεροσκάφους, με το αεροδρόμιο να κλείνει προσωρινά τον διάδρομό του. Η Japan Broadcasting Corporation (日本放送協会, NHK), ο ιαπωνικός δημόσιος ραδιοτηλεοπτικός φορέας, επιβεβαίωσε επίσης ότι το γραφείο FUK του MLIT επιβεβαίωσε το περιστατικό, προσθέτοντας ότι το Boeing 737-800 της United Airlines έκανε αναγκαστική προσγείωση στο FUK.

Ωστόσο, τα δεδομένα του Flightradar24 έδειξαν ότι το στενό αμάξωμα της United Airlines, το οποίο εκτελούσε την πτήση UA166, δεν χτύπησε ποτέ το 7700, τον γενικό κωδικό για έκτακτη ανάγκη επί του σκάφους.

elefterostypos.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.