Ακόμα και φιλοκυβερνητικοί δημοσιογράφοι μπούχτισαν με τα μέτρα της κυβέρνησης!

Όταν βλέπεις ακόμα και έναν φιλοκυβερνητικό δημοσιογράφο όπως ο Χρήστος Ράπτης να αμφισβητεί έμπρακτα την σκοπιμότητα των μέτρων της κυβέρνησης και το Lockdown, τότε η κυβέρνηση θα πρέπει να προβληματιστεί γιατί η αντίστροφη μέτρηση φαίνεται να έχει αρχίσει.

Μετά τα καρναβάλια με πλήθος κόσμου και τις συνεχείς συγκέντρωσης στις γειτονιές, τώρα και επώνυμοι υποστηρικτές του Κυριάκου Μητσοτάκη γυρίζουν την πλάτη στην κυβερνητική καταστολή δίνοντας με αυτόν τον τρόπο το μήνυμα ότι τα μέτρα έχουν φέρει τον κόσμο στο αμήν.

Δείτε ακόμα:  «Δεν καθαρίζει το τοπίο επειδή βάλαμε στην φυλακή τον σπουδαίο ηθοποιό Πέτρο Φιλιππίδη»

Ο γνωστός δημοσιογράφος φαίνεται να πίνει τσίπουρο σε κατάστημα της Πλάκας που τυπικά είναι κλειστό, ενώ διακρίνεται η παγοθήκη καθώς και πιάτο προφανώς με μεζέδες.

Το στιγμιότυπο που έφερε στη δημοσιότητα ο δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης στο Twitter, έχει κι άλλη μία ανάγνωση. Η ιστοσελίδα του Χρήστου Ράπτη μέχρι πρότινος ξιφουλκούσε κατά όσων παραβίαζαν τα μέτρα της κυβέρνησης για την πανδημία. Τώρα φαίνεται ότι αυτό άλλαξε. Και θα πρέπει να βαρέσει καμπάνες στο Μέγαρο Μαξίμου.

Δείτε ακόμα:  Νέλλη Γκίνη: «Έκλεισε την πόρτα και άρχισε να με κυνηγάει, έκανα καιρό να συνέλθω»

Πηγή: newsbreak.gr