Αλέξανδρος Λυκουρέζος: Αυτό ήταν το πιο συγκινητικό δώρο που μου είχε κάνει η Ζωή, το φοράω ακόμη

Στην κόρη του, Μαρία Ελένη Λυκουρέζου, αλλά και στη σύζυγό του, την αείμνηστη Ζωή Λάσκαρη, αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος σε συνέντευξη που παραχώρησε.

Ο γνωστός δικηγόρος μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» για τον ρόλο του ως πατέρας, ενώ αποκάλυψε και το πιο συγκινητικό δώρο που του είχε κάνει ποτέ η Ζωή Λάσκαρη.

Ο ίδιος, κληθείς να σχολιάσει την απόφαση της κόρης του να μιλήσει ανοιχτά για τον εθισμό της και την απεξάρτησή της από τα ναρκωτικά, σημείωσε ότι ήταν κάτι που η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου επέλεξε να κάνει μόνη της, χαρακτηρίζοντάς την «μία πολύ θετική παρουσία».

Αλέξανδρος Λυκουρέζος: Ουδέποτε σκέφτηκα να κάνω άλλον γάμο

«Κανένα από τα παιδιά μου δεν ακολούθησε το επάγγελμά μου. Έτσι επέλεξαν, ποτέ δεν τους πίεσα και δεν τους ζήτησα να με ακολουθήσουν. Η Μαρία Ελένη θα μπορούσε να ήταν μία πολύ καλή δικηγόρος. Δεν ήμουν αυστηρός πατέρας ποτέ. Λειτουργούσα ως πατέρας, αλλά δεν υπήρξα αυστηρός και ίσως δεν αφιέρωσα τον χρόνο που έπρεπε στα παιδιά μου. Το μετάνιωσα αυτό, είναι κάτι που θα έπρεπε να είχα κάνει με μεγαλύτερη επιμέλεια», ανέφερε αρχικά ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος.

Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος με τη σύζυγό του, Ζωή Λάσκαρη, και την κόρη τους, Μαρία Ελένη

«Από τη Ζωή Λάσκαρη μου λείπει περισσότερο η παρουσία της. Δεν πέρασε πολύς χρόνος από τον θάνατό της μέχρι να δω ξανά ταινία με τη Ζωή. Τις ταινίες της Ζωής τις έβλεπα και τις βλέπω με πολλή χαρά και νοσταλγία» συνέχισε ο ίδιος, μιλώντας για την εκλιπούσα σύζυγό του και αγαπημένη ηθοποιό.

«Ντυνόμουν πάντα μόνος μου. Επέλεγα τα πάντα μόνος μου. Κάπου κάπου, η Ζωή μού έκανε κάποια δώρα, αλλά πάντα ήταν δική μου επιλογή. Κυρίως τα πρώτα χρόνια έκανα πολλές εκπλήξεις στη Ζωή, χαρίζοντάς της κάποια ρούχα που μου άρεσαν εμένα και πίστευα ότι και εκείνης θα της αρέσουν και δεν έπεφτα έξω. Το πιο συγκινητικό δώρο που κάναμε ο ένας στον άλλον είναι ο σταυρός που φοράω και εκείνος που φορούσε εκείνη» αποκάλυψε σε άλλο σημείο της συνέντευξής του ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος, προσθέτοντας ότι «ουδέποτε σκέφτηκα να κάνω άλλον γάμο».

Σχολιάζοντας την απόφαση της κόρης του, Μαρίας Ελένης Λυκουρέζου, να μιλήσει δημόσια για τον εθισμό της στα ναρκωτικά, και την απεξάρτησή της μετέπειτα, ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος είπε: «Είναι δική της επιλογή, της Μαρίας Ελένης, να βγει και να μιλήσει. Νομίζω ότι είναι μία πολύ θετική παρουσία. Το αποφάσισε και το έκανε μόνη της».

iefimerida.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.