Αλέξανδρος Νικολαΐδης: Ραγίζει καρδιές η ανάρτηση της συζύγου του για τις 40 ημέρες από τον θάνατο του

Σαράντα μέρες πέρασαν από τον θάνατο του Αλέξανδρου Νικολαΐδη ο οποίος έδωσε γενναία μάχη με μία σπάνια μορφή καρκίνου,

40 μέρες μετά τον χαμό του, η Δώρα Τσαμπάζη έκανε μια συγκινητική ανάρτηση στα social media.

«40 ημέρες χωρίς εσένα» έγραψε η σύζυγος του Ολυμπιονίκη, η οποία δημοσίευσε το αγαπημένο ποίημα της Κικής Δημουλά, «Ο Πληθυντικός Αριθμός».

Η Δώρα Τσαμπάζη φυσικά συνεχίζει να είναι βυθισμένη στο απόλυτο πένθος για τον χαμό του συζύγου της με τον οποίο υπήρξαν ζευγάρι και είχαν κοινή πορεία για περίπου δέκα χρόνια. Όπως έχει αποκαλύψει σε μία πρόσφατη ανάρτησή της η ίδια, μετά τον θάνατο του Αλέξανδρού της: «Δεν θα κρυφτούμε, δεν θα κλειστούμε σπίτι, δεν θα πενθήσουμε με τον κλασικό τρόπο, αλλά ανοίγοντας την αγκαλιά μας σε όσους περνούν τώρα ή πέρασαν αυτά που ζήσαμε κι εμείς, με τον εφιάλτη που λέγεται καρκίνος. Είμαστε εδώ νοερά κοντά σας, δεν είστε μόνοι, τα social media μου θα παραμείνουν ανοιχτά για όποιον έχει ανάγκη να μοιραστεί τα δικά του συναισθήματα, την δική του άσχημη εμπειρία, να μιλήσει κάπου, να βγάλει από μέσα του όλο αυτό που ζει.

Εξάλλου, αν μας δίδαξε κάτι με τον πιο οδυνηρό τρόπο, αυτή η τόσο μεγάλη απώλεια, είναι ότι η αλληλεγγύη κάνει θαύματα. Ακόμα κι αυτό το θαύμα είναι “μόνο” μια παράταση ζωής. Γιατί η ζωή, όσο κι αν κρατάει, πάντα είναι θαύμα.»!

gossip-tv.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.