Αλέξης Γεωργούλης: «Θα έκανα ξανά τον παρουσιαστή, μου άρεσε πάρα πολύ»

Ο Αλέξης Γεωργούλης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «I Love ΣουΚου» για τις ευρωεκλογές, μια πιθανή τηλεοπτική επιστροφή αλλά και για την Δανάη Μπάρκα.

Πιο συγκεκριμένα, αναφορικά με την παρουσιάστρια που είχε απασχολήσει το τελευταίο διάστημα, την Δανάη Μπάρκα είπε:«Θα έλεγα στην Δανάη Μπάρκα πως ό,τι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό», είπε χαρακτηριστικά.

Αναφορικά με τις επαγγελματικές του βλέψεις και μια πιθανή επιστροφή στην τηλεόραση, ο ίδιος είπε:

«Θα έκανα ξανά τον παρουσιαστή, μου άρεσε πάρα πολύ. Ήταν ωραία εμπειρία. Μου έχουν έρθει προτάσεις ως ηθοποιός για σίριαλ και θέατρο, απλά ο χρόνος είναι πολύ πιεσμένος και ειδικά στα ελληνικά δεδομένα χρειάζεται χρόνος για να μπορέσει να βγει η παραγωγή. Χρειάζεται χρόνος δουλειάς και αφιέρωσης.

Στις ελληνικές παραγωγές μου είναι λίγο δύσκολο να συνδράμω. Μου λείπει η υποκριτική στην Ελλάδα» ανέφερε ο Αλέξης Γεωργούλης.

«Δεν ήμουν εδώ και δεν παρακολούθησα πως έγινε αυτός ο τηλεοπτικός πόλεμος στην Δανάη Μπάρκα. Αν το συζητούσαμε, αυτό που θα της έλεγα θα ήταν ότι ό,τι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό» σημείωσε ο Αλέξης Γεωργούλης.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.