Αλέξανδρος Νικολόπουλος: Συμμετέχω στο συνδυασμό του Ευάγγελου Μπουρνούς για μια σύγχρονη πόλη

O Αλέξανδρος Νικολόπουλος είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό του δημάρχου Ευάγγελου Μπουρνούς. Ο κύριος Νικολόπουλος μας μίλησε για τον λόγο που αποφάσισε να είναι υποψήφιος,ποιες είναι οι προτεραιότητες του,καθώς και τους λόγους για να τον ψηφίσουν οι δημότες Ραφήνας-Πικερμίου.

Γιατί αποφασίσατε να είστε υποψήφιος;
Ζω τα τελευταία 10 χρόνια στη περιοχή της Διώνης μαζί με την οικογένεια μου. Η αγάπη μου για την περιοχή μας με οδήγησε στην απόφαση να ασχοληθώ με την τοπική αυτοδιοίκηση. Γνωρίζω πλέον τις αδυναμίες και τις ανάγκες του τόπου μου. Η αυτοδιοίκηση χρειάζεται ανθρώπους με φρέσκες ιδέες και όρεξη για δουλειά ,τα οποία απλόχερα μπορώ να προσφέρω.

Σε ποιον τομέα μπορείτε να βοηθήσετε σε περίπτωση εκλογής σας;
Ως άνθρωπος της αγοράς αφού εργάζομαι ως Επενδυτικός σύμβουλος-Διαχειριστής, το προφανές είναι πως μπορώ να προσφέρω όλες τις γνώσεις μου και την πολυετή εμπειρία μου στον οικονομικό σχεδιασμό του δήμου. Όντας πατέρας όμως και 2 μικρών παιδιών είμαι ιδιαίτερα ευαίσθητος με θέματα που άπτονται της διαπαιδαγώγησης των παιδιών όπως για παράδειγμα ο αθλητισμός. Για τον οποίο έχω και μια περαιτέρω ευαισθησία ως πρώην αθλητής του χάντμπολ. Παρόλα αυτά όπου θα υπάρξει ανάγκη θα βρίσκομαι εκεί για να συνδράμω .

Γιατί να σας ψηφίσουν οι δημότες Ραφήνας-Πικερμίου;
Στις προσέχεις εκλογές συμμετέχω στην προσπάθεια του Ευάγγελου Μπουρνούς με στόχο η πόλη μας να συνεχίσει να εκσυγχρονίζεται,να ενισχύεται οικονομικά, να ομορφαίνει, να συνεχίσει να παρέχει στους δημότες της όλο και καλύτερη ποιότητα ζωής. Η Ραφήνα και το Πικέρμι πρέπει να πάρουν την θέση που τους αξίζει. Ο δήμος μας αξίζει να είναι ξεχωριστός. Η αποφασιστικότητα μου, η επιμονή μου, η εργατικότητα μου,η ευαισθησία μου για το περιβάλλον είναι τα χαρακτηριστικά εκείνα τα οποία θα τα χαρίσω απλόχερα στις υπηρεσίες του δήμου. Έχω μάθει στη δουλειά μου να ακούω τους πελάτες μου τώρα είμαι έτοιμος να ακούσω και τους συμπολίτες μου.

Βιογραφικό

Γεννήθηκα στην Αθηνά το 1975.Μαθητής των Εκπαιδευτήριων Δούκα, συνέχισα τις σπουδές μου στο Οικονομικό τμήμα της Νομικής Σχολής από όπου και αποφοίτησα το 2000.Συνέχισα τις σπουδές μου και απέκτησα το μεταπτυχιακό τίτλο της Χρηματοοικονομικής Ανάλυσης του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Επί 15 συναπτά έτη εργάστηκα σε τράπεζες αρχικά ως στέλεχος εξυπηρέτησης πελατών και εν συνεχεία ακολουθώντας την ιεραρχία των τραπεζών, ως Διευθυντής καταστήματος μέχρι και την εθελουσία αποχώρηση μου το 2013.Από τότε μέχρι και σήμερα εργάζομαι ως Επενδυτικός Σύμβουλος -Διαχειριστής
Τα τελευταία 10 χρόνια ζω στη Διώνη με την οικογένεια μου. Είμαι πατέρας 2 παιδιών. Του Γιώργου 7 χρονών και της μικρής Μιχαέλας 9 μηνών.

Πηγή: Εφημερίδα Polis

Διαβάστε επίσης