Αλίκη Βουγιουκλάκη: Η φωτογραφία της με μπικίνι στη Ρόδο

Ήταν το 1964, όταν η Φίνος Φιλμ γύρισε την ταινία «Το Δόλωμα» με πρωταγωνιστές την Αλίκη Βουγιουκλάκη, τον Αλέκο Αλεξανδράκη και τον Ντίνο Ηλιόπουλο.

Η ταινία, που θεωρήθηκε σχετικά τολμηρή για τα δεδομένα της εποχής εκείνης, έκανε γυρίσματα και στη Ρόδο (που την εποχή εκείνη θεωρείτο το… Χόλιγουντ της Ελλάδας), όπου σύμφωνα με το σενάριο οι τρεις πρωταγωνιστές βρίσκονται στο νησί για να «ψαρέψουν» θύματα που θα τους αποσπούσαν χρήματα, χρησιμοποιώντας ως δόλωμα την Αλίκη.

Δείτε ακόμα:  Παντρεύονται Βασιλική Μιλλούση και Λευτέρης Πετρούνιας

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ, ο οποίος είναι ιδιαίτερα δραστήριος στα social media, ανεβάζοντας συχνά σπάνιο και υπέροχο υλικό, δημοσίευσε αυτή τη φορά μία φωτογραφία της μητέρας του κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας, θέλοντας να ευχηθεί «καλό μήνα» στους διαδικτυακούς του φίλους. Στη φωτογραφία βλέπουμε την αξέχαστη Αλίκη να ποζάρει με μαύρο μπικίνι.

«Καλό Αύγουστο, ο αγαπημένος μήνας των Ελλήνων και της Αλίκης. Καλοκαίρι του 1964 σε διάλειμμα από τα γυρίσματα της ταινίας “Το δόλωμα” και πιο όμορφη από ποτέ, απολαμβάνει τις υπέροχες παραλίες της Ρόδου» γράφει στη λεζάντα που συνοδεύει τη σπάνια φωτογραφία της αξέχαστης ηθοποιού.