Αλλαγές στα ταξί: Πόσα άτομα επιτρέπονται παραμονή και ανήμερα Πρωτοχρονιάς

Αλλάζει ο αριθμός των ατόμων που θα επιβιβαστούν σε ταξί σήμερα παραμονή αλλά και ανήμερα Πρωτοχρονιάς.

Αίρεται για σήμερα, παραμονή αλλά και ανήμερα Πρωτοχρονιάς, το όριο του ενός ατόμου για τις μετακινήσεις με ταξί, σύμφωνα και με την ανακοίνωση της εταιρία Beat.

«Για πιο άνετες μετακινήσεις, Παραμονή Πρωτοχρονιάς και ανήμερα Πρωτοχρονιάς δε θα ισχύει το όριο του ενός επιβάτη στα ταξί, σε διαδρομές προς και από γιορτινές συναθροίσεις και οικογενειακά τραπέζια» σημειώνεται στην ενημέρωση που παρέχει η εταιρεία.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της ΕΛΑΣ, Θεόδωρος Χρονόπουλος, εάν κατά τον έλεγχο διαπιστωθεί ότι σε ένα αυτοκίνητο επιβαίνουν έως τέσσερα άτομα – μέλη της ίδιας οικογένειας – δεν θα βεβαιώνεται παράβαση. Ίδιος όπως είπε θα είναι ο επιτρεπόμενος αριθμός και στα ταξί (συμπεριλαμβανομένου του οδηγού).

Ο κωδικός για το ρεβεγιόν

Παρά την προσωρινή άρση του μέτρου, που γίνεται για την εξυπηρέτηση των πολιτών, όλοι θα πρέπει να στείλουν μήνυμα στο 13033 για να πάνε στο ρεβεγιόν τους.

Συγκεκριμένα, θα πρέπει να στείλουν SMS στο 13033 με τον κωδικό 6. Μάλιστα, τον ίδιο κωδικό θα πρέπει να στείλουν και μετά την αποχώρηση από τους από το σπίτι στο οποίο θα γιορτάσουν.

Υπογραμμίζεται πως η απαγόρευση κυκλοφορίας μεταξύ 22:00 και 05:00 παραμένει σε ισχύ, χωρίς καμία αλλαγή, και αυτές τις ώρες θα επιτρέπονται μόνο συγκεκριμένες μετακινήσεις.

dikaiologitika.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.