Αμελούν τα σέρβις των αυτοκινήτων για οικονομία μέχρι που μένουν στον δρόμο

Το κόστος της καθημερινότητας αναγκάζει, όπως φαίνεται, όλο και περισσότερους να παραμελούν και να αφήνουν για πιο πίσω τη συντήρηση του οχήματός τους, με αποτέλεσμα οι βλάβες να επεκτείνονται και να γίνονται πολύ σοβαρές.

Αποτέλεσμα; Αυτοκίνητα να μένουν με αλάρμ στην άκρη και στη μέση των δρόμων καθημερινά.

Ακόμα και σε πανάκριβα αυτοκίνητα, η αναβλητικότητα κοστίζει πολύ ακριβά. Σε τζιπ παρουσιάστηκε διαρροή νερού που για να επισκευαστεί χρειάζονταν αρχικά 150 €. Τώρα όμως το κόστος για την βλάβη στον κινητήρα έχει φτάσει τα 6.000 ευρώ.

Όπως λένε μηχανικοί σε συνεργεία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, σε περιπτώσεις που το κόστος είναι πολύ υψηλό, οι ιδιοκτήτες αφήνουν τα οχήματα για επισκευή και επιστρέφουν για να τα πάρουν μετά από μήνες.

Ανάμεσα στα αυτοκίνητα που μένουν στον δρόμο και πολλά που δεν έχουν ούτε σταγόνα από βενζίνη για να κάψουν. Όπως φαίνεται οι εν λόγω οδηγοί εκτίμησαν ότι τους έφτανε για μια τελευταία μετακίνηση αλλά έκαναν λάθος.

Σε μια προσπάθεια να ρίξουν το κόστος της επισκευής, πολλοί βρίσκουν ανταλλακτικά από το διαδίκτυο και πηγαίνουν με αυτά στα συνεργεία τους.

Η σωστή συντήρηση αμελείται, τα λάστιχα είναι φθαρμένα και επικίνδυνα για ασφαλή οδήγηση σε μια σειρά από αυτοκίνητα και σε πολλά συνεργεία βγαίνουν τεφτέρια.

Τα σοβαρά προβλήματα συνοδεύουν οι αντιδράσεις οδηγών που ρίσκαραν και πλέον εμφανίζονται σε απόγνωση.

Σε δρόμους της χώρας που ούτως ή άλλως κρύβουν παγίδες, πολλά αυτοκίνητα που κινούνται κρύβουν τις δικές τους. Η αναβλητικότητα όμως όχι μόνο δεν λύνει το πρόβλημα αλλά οδηγεί σε χειρότερες καταστάσεις.

 

megatv.com

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.