Αν. Αττική: Που έπεσαν τα πρώτα 15 πρόστιμα των 1.000 ευρώ για τις ρακέτες στις παραλίες

Ο Αντώνης Κουσαθανάς, αντιδήμαρχος Βούλας – Βάρης – Βουλιαγμένης, μιλώντας στο MEGA εξήγησε το μέτρο – μπλόκο στις ρακέτες.
Φρένο μπαίνει σε όσους παίζουν ρακέτες σε γνωστές παραλίες της Αθηναϊκής Ριβιέρας, καθώς πλέον θα επιβάλλεται πρόστιμο 1.000 ευρώ.

Στις παραλίες του Καβουριού και Μαλτσινιώτη έχει τοποθετηθεί σχετική πινακίδα που αναγράφεται η παραπάνω απαγόρευση όπως και το «τσουχτερό» πρόστιμο.

Ο αντιδήμαρχος Βούλας – Βάρης – Βουλιαγμένης, Αντώνης Κουσαθανάς εξήγησε πως οι εν λόγω παραλίες βρίσκονται πολύ κοντά σε κατοικημένες περιοχές, με αποτέλεσμα ο ήχος της ρακέτας από το πρωί έως το βράδυ να καθίσταται ιδιαίτερα ενοχλητικός για τους κατοίκους της περιοχής.

«Αυτός ο κανονισμός ισχύει από το 2010, εμείς τον επαναφέραμε το 2019 και το 2021. Όταν ξεκίνησε το 2010 το πρόστιμο ήταν 10.000 ευρώ, εμείς το πήγαμε στα 1.000 ευρώ λόγω της εποχής. Όλο αυτό γίνεται γιατί είναι οικιστική περιοχή», είπε αρχικά ο αντιδήμαρχος.

Και πρόσθεσε: «Έχουμε κόψει ήδη δεκαπέντε πρόστιμα φέτος, το 1/3 αυτών έχει πληρωθεί και τα υπόλοιπα βρίσκονται σε διαδικασία έφεσης. Το πρόστιμο κόβεται από την δημοτική αστυνομία. Αυτό ισχύει μόνο για δύο παραλίες».

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.