Ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του για Περιφερειακός Σύμβουλος, ο πρ. Δήμαρχος Ραφήνας Πικερμίου Βασίλης Πιστικίδης

Την υποψηφιότητα του για Περιφερειακός Σύμβουλος με τον Συνδυασμό «Αττική Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση» του Γιάννη Σγουρού ανακοίνωσε ο πρώην Δήμαρχος Ραφήνας Πικερμίου Βασίλης Πιστικίδης

Αναλυτικά σε ανάρτηση του μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό αναφέρει:

Φίλες και φίλοι

Με αίσθημα ευθύνης ανακοινώνω σήμερα την υποψηφιότητα μου στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου 2023 ως περιφερειακός σύμβουλος Ανατολικής Αττικής με τον συνδυασμό «Αττική Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση» του Γιάννη Σγουρού.

Η πολύχρονη δημιουργική πορεία έργου της παράταξης ήταν αποτέλεσμα ομαδικής δουλειάς και συλλογικής προσπάθειας, έτσι είναι για μένα τιμητική η πρόσκληση συμπόρευσης με την ομάδα του Γιάννη Σγουρού και με χαρά συμμετέχω ώστε να ανατραπεί η αναποτελεσματικότητα της σημερινής και ¨πρωθυπουργικά καρατομημένης¨ διοίκησης.

Η πρόοδος και η προκοπή του τόπου μας -της μεγαλύτερης πληθυσμιακά περιφέρειας- είναι σημαντικοί παράγοντες βιώσιμης ανάπτυξης όλης της χώρας και η δρομολόγηση επίλυσης των χρόνιων προβλημάτων της είναι ένα ζήτημα που δεν μπορεί να περιμένει.

Η εμπιστοσύνη σας που με βοήθησε στην αυτοδιοικητική μου πορεία, μου δίνει την δύναμη να ζητήσω την προτίμηση σας ώστε να μεταφέρω την φωνή, τις προτάσεις και τις ανησυχίες σας σε νέα κέντρα λήψης αποφάσεων σε περιφερειακό επίπεδο.

Η νίκη της «Αττικής Ανεξάρτητης Αυτοδιοίκησης» είναι η ευκαιρία για την βελτίωση των συνθηκών ζωής απέναντι στην αδράνεια, είναι η πενταετία των λύσεων στην δύσκολη καθημερινότητα που ζούμε στην Αττική και είναι η ώρα που όλοι μαζί οφείλουμε να διεκδικήσουμε και να ζήσουμε καλύτερα χρόνια στην Ανατολική Αττική.

Βασίλης Πιστικίδης

πρ. Δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου
Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Ανατολικής Αττικής
Αττική Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση / Γιάννης Σγουρός

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.