Ανατροπή με Ντάνο: Σε αυτό το κανάλι θα είναι την επόμενη σεζόν

Μπορεί να μην είναι ηθοποιός, μπορεί να μην έχει σπουδάσει υποκριτική ή δημοσιογραφία, ωστόσο, ο Γιώργος Αγγελόπουλος δέχεται καταιγισμό προτάσεων.

Όλα τα κανάλια θέλουν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους, ενώ οι σεναριογράφοι το ζητούν για… δυνατούς ρόλους σε καθημερινές σειρές.

Ο ίδιος δείχνει να το απολαμβάνει και μελετά προσεχτικά κάθε πρόταση που φτάνει στα χέρια του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ΣΚΑΪ και ο Ατζούν του έχουν χτυπήσει πολλές φορές την πόρτα, με τον ίδιο εντούτοις να ξεκαθαρίζει πως το κεφάλαιο Survivor έχει κλείσει. Τα λεφτά που του προτάθηκαν είναι «τρελά», αλλά ο ίδιος διαμηνύει πως στοχεύει στο να γίνει ένας καλός ηθοποιός. Για το λόγο αυτό μάλιστα, φέρεται να παρακολουθεί μαθήματα υποκριτικής στο σπίτι του.

Όσον αφορά το μέλλον του, ο Ανδρέας Γεωργίου θέλει να τον κρατήσει στην ομάδα του «Τατουάζ» και στο νέο σίριαλ που ετοιμάζουν. Ο Ντάνος όμως έχει κι άλλες προτάσεις στα χέρια του και σύμφωνα με πληροφορίες ετοιμάζεται για μεταγραφή που θα ταράξει τα τηλεοπτικά νερά.

Αν και ο Ντάνος δηλώνει πολύ ευχαριστημένος με τον Alpha και το «Τατουάζ», οι… μνηστήρες για την επόμενη σεζόν είναι πολλοί.

Μετά την τεράστια επιτυχία που σημείωσε το βιβλίο του, θέλει να συνεχίσει στην υποκριτική.

Για το λόγο αυτό έχει ρίξει «άκυρο» στον ΣΚΑΪ και στο Survivor.

Ο Ντάνος έχει δεχτεί πρόταση από τον ΑΝΤ1 να ενταχθεί στο καστ της σειράς «Γυναίκα χωρίς όνομα».

Δεν αποκλείεται βέβαια να είναι και πάλι σε σίριαλ του Ανδρέα Γεωργίου, μιας και η συνεργασία είναι επιτυχημένη.

newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης