Ανατροπή με την 15χρονη που πήδηξε στο κενό! Απόπειρα αυτοκτονίας ερευνούν οι αστυνομικοί

Απρόβλεπτες διαστάσεις παίρνει η υπόθεση σχετικά με την πτώση της 15χρονης από τα βράχια στο Θέατρο Πέτρας, την Κυριακή το απόγευμα στην Πετρούπολη, με τους αστυνομικούς του τμήματος Ιλίου να ερευνούν το ενδεχόμενο της απόπειρας αυτοκτονίας.

Σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες του thetoc.gr στις 8 Σεπτεμβρίου, η 15χρονη είχε αναρτήσει στο Tik Tok βίντεο όπου άφηνε υπόνοιες πως σκόπευε να αυτοκτονήσει.

Μετά από ανώνυμη καταγγελία στο Α..Τ. Ιλίου, οι αστυνομικοί είχαν βρει τη μικρή και τους γονείς της, ενημερώνοντας τους για τις προθέσεις της κόρης τους.

Αν και αρχικά, η 15χρονη πείστηκε να μην προβεί σε αυτό το οποίο σκεπτόνταν, οι αστυνομικοί την είχαν θέσει υπό διακριτική παρακολούθηση. Δϊχως όμως αυτό να αποδειχθεί αρκετό, ώστε η μικρή να μην πέσει από τα βράχια, το απόγευμα περασμένης Κυριακής.

Δείτε ακόμα:  Θρίλερ στην παραλιακή με πτώμα εξαφανισμένου που βρέθηκε σε σε εργοτάξιο! (φωτό)

Αρχικά, οι διωκτικές αρχές ερευνούσας το ενδεχόμενο η ανήλικη ν΄ανέβηκε στα βράχια για να τραβήξει σέλφι, είτε να την έσπρωξε κατά λάθος κάποιος από τους συνομιλήκους της, με τους οποίους ήταν μαζί.

Άλλωστε, το παιδί είχε αρνηθεί να πει τι συνέβη στους διασώστες του ΕΚΑΒ, που τη μετέφεραν στο νοσοκομείο Παίδων “Αγλαΐα Κυριακού”, όπου νοσηλεύεται με κακώσεις στη λεκάνη και στην πτέρνα.

Μόλις, η εξέλιξη της υγείας της το επιτρέψει αστυνομικοί πρόκειται να πάρουν κατάθεση τόσο από την 15χρονη, όσο και τους γονείς της. Επίσης πρόκειται να την επισκεπτεί στο νοσοκομείο και παιδοψυχολόγος.