Ανδρ. Θεοδωρόπουλος: “Είμαστε αγανακτισμένοι πολίτες και ζητάμε να αλλάξει χέρια ο Δήμος Σπάτων Αρτέμιδος” (βίντεο)

Πολλοί ήταν οι φίλοι και οι φίλες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του διακεκριμένου ποινικολόγου και υποψήφιου δημοτικού συμβούλου Σπάτων – Αρτέμιδας με την παράταξη “ΑΝΑΣΣΑ” της Άννας Ραφτοπούλου, του κ. Ανδρέα Θεοδωρόπουλου.

Ο κ. Θεοδωρόπουλος αφού υποδέχθηκε και καλωσόρισε τους φίλους και τις φίλες που τον τίμησαν με την παρουσία τους, αναφέρθηκε στα πολλά προβλήματα που έχει ο Δήμος, όπως η μη φύλαξη δημόσιων χώρων, η ασφάλεια των πολιτών, η ανεπάρκεια της δημοτικής αρχής, οι κακοτεχνίες στους δρόμους, η έλλειψη πεζοδρομίων αλλά και πολλά άλλα που τόνισε ένα ένα, δήλωσε πως “δεν είμαστε υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι, είμαστε αγανακτισμένοι δημότες”.

“Ζητάμε να αλλάξει χέρια ο Δήμος για να υπάρξει ένα καλύτερο αύριο στα παιδιά μας, συμπλήρωσε.

Σε μια τέτοια μάζωξη δεν θα μπορούσε να απουσιάζει η επικεφαλής της “ΑΝΑΣΣΑ” και υποψήφια δήμαρχος Άννα Ραφτοπούλου, η οποία πήρε τον λόγο και καλωσόρισε με την σειρά της τους παρευρισκόμενους, ενώ τόνισε πως είναι πολύ χαρούμενοι που στο ψηφοδέλτιο της παράταξης υπάρχουν εξαιρετικοί άνθρωποι που πλαισιώνουν και αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή την προσπάθεια που γίνεται να αλλάξει το τοπίο στην Αρτέμιδα και τα Σπάτα.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.