Αγγελική Λάμπρη: «Είναι δύσκολο να βγεις και να κατονομάσεις κάποιον, αλλά φτάνει πια…»

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Αγγελική Λάμπρη στο περιοδικό ΟΚ! και τον δημοσιογράφο Γιάννη Πουλόπουλο. Η ηθοποιός αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στην πρόσφατη εξομολόγηση της Σοφίας Μπεκατώρου.

Πιο συγκεκριμένη η γνωστή ηθοποιός σημείωσε χαρακτηριστικά πως «μήπως είναι ώρα να βγουν και οι Ελληνίδες ηθοποιοί να μιλήσουν; Όλοι ξέρουμε ότι στη δουλειά μας υπάρχει σεξουαλική παρενόχληση και πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσει. Καταλαβαίνω ότι είναι πολύ δύσκολο να βγεις και να κατονομάσεις κάποιον, αλλά φτάνει πια».

«Αυτοί που είναι ψυχολογικά άρρωστοι και θέλουν να εκμεταλλευτούν τους νέους ηθοποιούς που ονειρεύονται να κάνουν καριέρα ας πάνε στα σπίτια τους. Και όχι να παραμένουν σε αυτή τη δουλειά βιάζοντας ψυχολογικά και σωματικά τους συναδέλφους τους. Νομίζω ότι πρέπει να πάρουμε θέση όλες μας. Και επειδή είμαι μαμά και έχω μία κόρη θέλω όλο αυτό κάποτε να τελειώσει. Είναι αξιέπαινη η Σοφία Μπεκατώρου που το έκανε, γιατί θέλει πολλά κότσια. Μακάρι η πράξη της αυτή να βρει μιμητές».

Δείτε ακόμα:  Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Το συγκλονιστικό μήνυμα της συζύγου του και ο απολογισμός του τροχαίου

Αξίζει να σημειωθεί πως η παρούσα συνέντευξη δόθηκε πριν από την δημόσια καταγγελία που έκανε η Αγγελική Λάμπρη μαζί με τις Τζένη Μπότση και Λουκία Μιχαλά για τον συνάδελφο τους, Κώστα Σπυρόπουλο.

zappit.gr