Αγγελική Νικολούλη: Προανήγγειλε εξελίξεις στην υπόθεση του Άλεξ – «Ακούτε εκεί στην Βέροια»

Η Αγγελική Νικολούλη λίγο πριν το φινάλε της εκπομπής προανήγγειλε εξελίξεις στην υπόθεση του Άλεξ από την Βέροια.

Το βράδυ της Παρασκευής, η Αγγελική Νικολούλη φόρεσε κόκκινο σακάκι, σημάδι πως ξέρει τον δολοφόνο και έκανε μια ανακοίνωση λίγο πριν το φινάλε για μια υπόθεση που έχει απασχολήσει το Πανελλήνιο εδώ και χρόνια.

Δεκαέξι χρόνια μετά τη δολοφονία του 11χρονου τότε Άλεξ, στη Βέροια η μητέρα του δεν έχει πάρει ακόμα απαντήσεις για το πού βρίσκεται η σορός του παιδιού της. Η Νικολούλη έκλεισε την εκπομπή της, προειδοποιώντας πως κάποιοι στη Βέροια πρέπει να ετοιμαστούν να χάσουν τον ύπνο τους.

«Υπάρχει κάτι το ιδιαίτερο που μάθαμε.. Ακούτε εκεί στην Βέροια; Κι αν κοιμάστε, θα φροντίσουμε εμείς να το μάθετε», είπε η Αγγελική.

Η Νατέλα Ιτσουαϊτζ, η μαμά του άτυχου Άλεξ δεν έχει βρει τη σορό του παιδιού της και συνεχίζει να παλεύει να μάθει την αλήθεια. «Ακόμα και οι δράστες, έχουν πλέον κάνει τα δικά τους παιδιά. Δεν είναι στη Βέροια πια. Κάποιοι από αυτούς έχουν φύγει στο εξωτερικό. Είναι πολύ δύσκολο όταν συναντάω τους συμμαθητές του Αλέξανδρου. Έχουν πάρει τα πτυχία τους και έχουν τακτοποιηθεί», είχε πει η Νατέλα πριν από λίγο καιρό.

newsbomb.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.