Ανήλικη έπεσε θύμα διαδικτυακού bullying από συμμαθήτριά της

«Την προλάβαμε ένα βήμα πριν την αυτοκτονία»

Σοβαρές καταγγελίες σχολικής βίας και bullying βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Μητέρα ανήλικης κατήγγειλε στο MEGA και το «Ακόμα δεν είδες τίποτα» την απάθεια των αστυνομικών με την οποία βρέθηκε αντιμέτωπη, όταν θέλησε να καταγγείλει το διαδικτυακό bullying που δέχτηκε η κόρη της.

Όπως ανέφερε η μητέρα, συμμαθήτρια της κόρης της της έβγαλε με δόλο κάποιες φωτογραφίες του προσώπου της και μέσα στις επόμενες ημέρες την κάλεσε ο διευθυντής του σχολείου, ρωτώντας την εάν η κόρη της είχε λογαριασμό στα social media, καθώς μαθητές του ανέφεραν ότι είχαν δεχτεί στο κινητό τους άσεμνο υλικό της ανήλικης.

«Το παιδί μου το προλάβαμε ένα βήμα πριν την αυτοκτονία, γιατί είχε γίνει ο περίγελος του σχολείου», είπε η μητέρα της ανήλικης.

Ο γολγοθάς της ανήλικης ωστόσο δεν σταματάει εδώ, καθώς η συμμαθήτρια και η μητέρα της απείλησαν την κόρη της καταγγέλλουσας πως θα της κάνουν κακό εάν δεν πάρει πίσω την μήνυση.

Η μητέρα της ανήλικης κάλεσε το αστυνομικό τμήμα, όπου εκεί έλαβε την απάντηση πως… μεγαλοποιεί το θέμα.

«Όταν τους ανέφερα τα στοιχεία, ότι υπάρχει πορνογραφικό υλικό, γύρισε και μου είπε “μην κάνετε μήνυση, είναι κρίμα να διωχθεί ποινικά ένα 12χρονο”», είπε η μητέρα, η οποία αναρωτιέται τι θα έκαναν άραγε οι Αρχές εάν συνέβαινε κάτι παρόμοιο σε συγγενικό τους πρόσωπο.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.