Ανήλικος διακινούσε ηρωίνη!

Ένα ανήλικο αγόρι που πίστευε ότι δεν θα κινούσε υποψίες χρησιμοποιούσε ως «βαποράκι» για να μην εντοπίζεται ο ίδιος, ένας 35χρονος Έλληνας που διακινούσε ποσότητες ηρωίνης και χασίς σε χρήστες στο Ρέθυμνο! Μάλιστα, το παιδί έκρυβε και στο δικό του σπίτι το παράνομο εμπόρευμα, με αποτέλεσμα να συλληφθεί και η 33χρονη μητέρα του.

Το κόλπο του 35χρονου και του «άγουρου» συνεργού του έμαθαν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών, οι οποίοι οργάνωσαν επιχείρηση για τον εντοπισμό και την σύλληψή τους. Στα σπίτια όπου κατοικούν και σε έναν χώρο που χρησιμοποιούσαν ως «καβάντζα» σε περιοχή του Ρεθύμνου, έγιναν ταυτόχρονες έρευνες κατά τη διάρκεια των οποίων βρέθηκαν 39 «φιξάκια» με συνολικά 93,5 γραμμάρια ηρωίνης σε αυτοσχέδιες συσκευασίες, 28 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και μια ηλεκτρονική ζυγαριά,

Ακόμη, κατασχέθηκαν 1.000 ευρώ προερχόμενα από τη διακίνηση ναρκωτικών. Ο 35χρονος και ο ανήλικος οδηγήθηκαν μαζί με την 33χρονη μητέρα του μικρού στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνης, ο οποίος τους απήγγειλε κατηγορίες κατά περίπτωση για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών και παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου.

protothema.gr