«Άνοιξαν» τα στόματα για τον 50χρονο νοσηλευτή που κατηγορείται για βιασμό 23χρονης ασθενούς

Ο κατηγορούμενος νοσηλευτής βγήκε ανακουφισμένος μετά το τέλος της απολογίας του. Αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους και θα κάνει Χριστούγεννα στο σπίτι του, στην Πάτρα.

Ο ανακριτής άκουσε τους ισχυρισμούς του, μετά τη μήνυση που κατέθεσε εναντίον του για βιασμό μια 23χρονη γυναίκα, σε νοσοκομείο της Πάτρας και πριν από λίγο ανακοινώθηκε η απόφαση.

Ο κατηγορούμενος αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση 3.000 ευρώ. Είναι υποχρεωμένος να εμφανίζεται σε αστυνομικό τμήμα κάθε 15 ημέρες, ενώ του απαγορεύτηκε η έξοδος από τη χώρα, μέχρι να γίνει η δίκη.

H καταγγελία που προκάλεσε σάλο στην Πάτρα έγινε από γιατρό την περασμένη Κυριακή. Ακολούθησε η μήνυση της 23χρονης, με τον κατηγορούμενο να δηλώνει στο Live News αθώος.

Η 23χρονη υπέβαλε μήνυση σε βάρος του για βιασμό με τις αρχές να προχωρούν άμεσα στη σύλληψή του.

Η αρχική καταγγελία σε βάρος του νοσηλευτή είχε γίνει από γιατρό του νοσοκομείου που το βράδυ της Κυριακής εφημέρευε.

Στο Live News ο κατηγορούμενος νοσηλευτής περιέγραφε τα γεγονότα διαφορετικά.

Στο μικροσκόπιο έχουν μπει και μια σειρά από άλλες καταγγελίες σε βάρος του 50χρονου, από ασθενείς του νοσοκομείου.

Όπως καταγγέλλει στο Live News η γυναίκα, η δική της περιπέτεια εκτυλίχθηκε πριν από 10 χρόνια, όταν όπως υποστηρίζει ο νοσηλευτής, προσπάθησε να βιάσει την ίδια και τη νύφη της.

«Η κοπέλα είχε τον άντρα της στο νοσοκομείο, κάτι είχε χτυπήσει, είχε στραμπουλήξει το πόδι του τότε ο γιος μου και πήγαν σαν ζευγάρι στο νοσοκομείο. Ήταν καλοκαίρι και φορούσε ένα στράπλες φουστανάκι και κάποια στιγμή αυτός δεν ξέρω πως την ξεμονάχιασε σε ένα χώρο του νοσοκομείου και της κατεβάζει το στράπλες και προσπάθησε να την φιλήσει».

Ο 50χρονος νοσηλευτής όχι μόνο αρνείται την τωρινή καταγγελία για τον βιασμό της 23χρονης αλλά διαψεύδει κατηγορηματικά πως έχει απασχολήσει στο παρελθόν για ανάλογα ζητήματα.

Το περιβάλλον της 23χρονης που κατήγγειλε τον νοσηλευτή για βιασμό τονίζει πως η γυναίκα είναι αποφασισμένη να κυνηγήσει την όλη υπόθεση, μέχρι ο νοσηλευτής να καταδικαστεί, με τον 50χρονο να παίρνει πριν από λίγο το δρόμο της επιστροφής για το σπίτι του.

Ο Κώστας Πετρόπουλος, μέλος του ΔΣ του σωματείου εργαζομένων στο νοσοκομείο «Α. Ανδρέας» στην Πάτρα μίλησε στο Live News.

«”Καταγγελίες” υπήρχαν στην περιρρέουσα ατμόσφαιρα, δεν είχαν κατατεθεί γραπτές καταγγελίες. Η αλήθεια είναι όμως ότι όλοι ξέραμε ότι ήταν επιρρεπής σε τέτοια ζητήματα. Γνωρίζαμε ότι μπορεί να είναι κι ένα παθολογικό του πρόβλημα αυτό. Το τελευταίο χρονικό διάστημα δεν είχε ακουστεί κάτι και εκτιμούσαμε ότι είχε συνετιστεί».

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.