Άνοιξε η δεύτερη διαθήκη του Τσοχατζόπουλου – Τι αποκαλύπτει το νέο ηχητικό ντοκουμέντο

Ένα νέο ηχητικό ντοκουμέντο από το δεύτερο μέρος της διαθήκης του Άκη Τσοχατζόπουλου έφερε στη δημοσιότητα η εκπομπή “Πρωινό” του ΑΝΤ1.

Στο συγκεκριμένο ηχητικό, ο Άκης Τσοχατζόπουλος προαναγγέλλει τι θα ακολουθήσει στην τρίτη διαθήκη που είναι πιο σημαντική από πολιτικής άποψης. “Η φωνή μου είναι η παρακαταθήκη μου για τα σημαντικά που έχω να αποκαλύψω” ακούγεται να λέει.

Η διαθήκη γράφτηκε τέλη Σεπτέμβρη του 2019 και είναι πολυσέλιδη και χειρόγραφη. “Η φωνή μου αυτή τη στιγμή είναι σημαντικό γεγονός ότι λειτουργεί σε συνεργασία με το μυαλό μου. Γι΄αυτό ακριβώς τον λόγο έχει τεράστια σημασία να καταθέσω προφορικά πλέον όλα τα σχετικά και σημαντικά στοιχεία γύρω από την υπόθεση ώστε να αποκαλυφθεί και η πραγματικότητα αλλά προπαντός οι ευθύνες αυτών οι οποίοι συνέλαβαν σε αυτό το πράγμα.

Η φωνή μου όπως αποδεικνύεται είναι η παρακαταθήκη μου γιατί αποκαλύπτονται τα πάντα σχετικά με αυτή την υπόθεση με δική μου ευθύνη και πρωτοβουλία και εγγύηση”, ακούγεται χαρακτηριστικά στο ηχητικό ντοκουμέντο.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.