Αντ. Φύτρος: Στο δήμο Σπάτων Αρτέμιδος και όχι στη Ραφήνα η παραλία “Φίλιππας”

Διαμάχη φαίνεται πως έχει ξεκινήσει μεταξύ των δήμων Σπάτων Αρτέμιδας και Ραφήνας Πικερμίου για την παραλία του “Φίλιππα”

Σε ανάρτηση του σήμερα το πρωί ο Δήμαρχος Ραφήνας Πικερμίου Ευάγγελος Μπουρνούς ανέφερε πως η παραλία, αποδόθηκε οριστικά την 1η Σεπτεμβρίου από την Κτηματική Υπηρεσία στον Δήμο Ραφήνας Πικερμίου (Δείτε αναλυτικά ΕΔΩ)

Όμως με ανάρτηση του ο δημοτικός σύμβουλος Σπάτων Αρτέμιδος Αντώνης Φύτρος αναφέρει πως η παραλία του Φίλιππα ανήκει στο Δήμο Σπάτων- Αρτέμιδος

Δείτε αναλυτικά όλα όσα έγραψε:

” Η παραλία του Φίλιππα ανήκει στο Δήμο Σπάτων- Αρτέμιδος καθώς και όλη η περιοχή του Άγιου Νικόλαου.Δεν υπάρχουν τέτοια έγγραφα που επικαλείστε.

Ο Δήμος μας έχει τον καθαρισμό και την επίβλεψη της παραλίας με ναυαγοσώστες πληρώνοντας μεγάλα ποσά εδώ και σαράντα χρόνια. Ξαφνικά την διεκδικεί ο Δήμος Ραφήνας-Πικερμίου?

Όπως καταλαβαίνετε αυτά δεν είναι σοβαρά πράγματα.Ξέρετε οτι το θέμα έχει φτάσει στο υπουργείο εσωτερικών και θα αποφανθεί αυτό. Εκτός άμα ο Δήμος Ραφήνας-Πικερμίου είναι πάνω από το Υπουργείο Εσωτερικών.”

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.