Αντ. Φύτρος: Στο δήμο Σπάτων Αρτέμιδος και όχι στη Ραφήνα η παραλία “Φίλιππας”

Διαμάχη φαίνεται πως έχει ξεκινήσει μεταξύ των δήμων Σπάτων Αρτέμιδας και Ραφήνας Πικερμίου για την παραλία του “Φίλιππα”

Σε ανάρτηση του σήμερα το πρωί ο Δήμαρχος Ραφήνας Πικερμίου Ευάγγελος Μπουρνούς ανέφερε πως η παραλία, αποδόθηκε οριστικά την 1η Σεπτεμβρίου από την Κτηματική Υπηρεσία στον Δήμο Ραφήνας Πικερμίου (Δείτε αναλυτικά ΕΔΩ)

Όμως με ανάρτηση του ο δημοτικός σύμβουλος Σπάτων Αρτέμιδος Αντώνης Φύτρος αναφέρει πως η παραλία του Φίλιππα ανήκει στο Δήμο Σπάτων- Αρτέμιδος

Δείτε αναλυτικά όλα όσα έγραψε:

Δείτε ακόμα:  Μαραθώνας: Δωρεάν κονκάρδες για τους ιδιοκτήτες σκύλων που έχουν προβεί σε ηλεκτρονική σήμανση του ζώου τους (μικροτσίπ)

” Η παραλία του Φίλιππα ανήκει στο Δήμο Σπάτων- Αρτέμιδος καθώς και όλη η περιοχή του Άγιου Νικόλαου.Δεν υπάρχουν τέτοια έγγραφα που επικαλείστε.

Ο Δήμος μας έχει τον καθαρισμό και την επίβλεψη της παραλίας με ναυαγοσώστες πληρώνοντας μεγάλα ποσά εδώ και σαράντα χρόνια. Ξαφνικά την διεκδικεί ο Δήμος Ραφήνας-Πικερμίου?

Όπως καταλαβαίνετε αυτά δεν είναι σοβαρά πράγματα.Ξέρετε οτι το θέμα έχει φτάσει στο υπουργείο εσωτερικών και θα αποφανθεί αυτό. Εκτός άμα ο Δήμος Ραφήνας-Πικερμίου είναι πάνω από το Υπουργείο Εσωτερικών.”

Δείτε ακόμα:  Μέχρι τα τέλη του έτους ο διαγωνισμός για την επέκταση του Προαστιακού προς Ραφήνα & Λαύριο!