ΑΝΤ1: Kίνηση-ματ Κυριακού

Σε μια κίνηση-ματ προχωρά ο ΑΝΤ1 με στόχο να εκτοξεύσει τα νούμερα τηλεθέασης τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Το κανάλι του Αμαρουσίου προχωρά στην ίδρυση «Ακαδημίας σεναρίου», με στόχο την ενίσχυση του τομέα της μυθοπλασίας.

Σύμφωνα με το tinasmess.gr, πρόκειται για προσωπική απόφαση του Θοδωρή Κυριακού ώστε να αναδειχθούν νέοι σεναριογράφοι που θα αξιοποιηθούν μελλοντικά από το κανάλι.

Επίδοξοι σεναριογράφοι θα καταθέτουν ιδέες που θα ελέγχονται από μία ομάδα έμπειρων σεναριογράφων και οι πιο ταλαντούχοι από αυτούς θα εκπαιδεύονται ώστε ο ΑΝΤ1 να δημιουργήσει το δικό του μηχανισμό παραγωγής σεναρίων για νέες ελληνικές σειρές.

Δείτε ακόμα:  Αλέξανδρος Τσουβέλας: «Δεν είμαι τύπος που κάνει πλάκα όλη μέρα»

Επικεφαλής του εγχειρήματος, σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται να αναλάβει η Δήμητρα Κωστοπούλου με τις επίσημες ανακοινώσεις να αναμένονται τις επόμενες μέρες.

Πρόκειται για ένα στέλεχος της τηλεόρασης με μεγάλη εμπειρία στο συγκεκριμένο κομμάτι καθώς ήταν διευθύντρια του τμήματος Μυθοπλασίας στον Alpha για αρκετά χρόνια και αποχώρησε τον Μάιο.

Καθώς θεώρησε ότι έκλεισε ένας σημαντικός κύκλος εκεί καθώς σε αυτήν και στον Τζώρτζη Ποφάντη οφείλονται μια σειρά από επιτυχίες του καναλιού όπως το “Μην αρχίζεις τη μουρμούρα”, το “Ελα στη θέση μου”, το “Σόι σου” και τώρα είναι έτοιμη για τη «μεταγραφή» της στον ΑΝΤ1.

Δείτε ακόμα:  Παρουσιαστής για τη Μενεγάκη: «Με την Ελένη δεν μιλούσαμε και δεν μιλάμε» (βίντεο)

Μάλιστα, ακούγεται ότι εκτός από επικεφαλής της Ακαδημίας μπορεί να έχει και θέση συμβούλου στο κανάλι του Αμαρουσίου.

neaselida.gr