Αντώνης Καφετζόπουλος: «Ο Κασσελάκης μόλις τα δει σκούρα θα πει…»

Ο Αντώνης Καφετζόπουλος μίλησε στην εκπομπή Fay’s time για τη σειρά «3ος Όροφος» στην ΕΡΤ, τη συνεργασία με τον γιο του αλλά και για τον Στέφανο Κασσελάκη και τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Κασσελάκης και ο ΣΥΡΙΖΑ

Είναι σύμπτωμα, το φαινόμενο είναι ο ΣΥΡΙΖΑ και ο ΣΥΡΙΖΑ περνά υπαρξιακή κρίση αυτή τη στιγμή. Ο Κασσελάκης είναι κάτι ελπιδοφόρο, είναι νέος, είναι διαφορετικός, ανοιχτά γκέι που είναι πολύ χρήσιμο για την κοινωνία, όλα αυτά είναι η ευχάριστη πλευρά, η δραματική είναι ότι δεν υπάρχει πολιτική πειθώ. Δεν συμπαθώ τον ΣΥΡΙΖΑ οπότε τα βλέπω και διασκεδάζω. Δεν πιστεύω ότι μπορεί να γίνει ο νέος πρωθυπουργός της Ελλάδας. Μου δίνει την εντύπωση ότι στα δύσκολα θα πει παίρνω το καπελάκι μου και φεύγω».

Η συνεργασία με τον γιο του

«Δεν είμαι αυστηρός με τον γιο μου, δεν είμαι αυστηρός με κανέναν. Απλώς έχω πάντα ένα ξινισμένο ύφος και καμιά φορά οι άνθρωποι που δεν με ξέρουν νομίζουν ότι τους κάνω κριτική, ότι τους μαλώνω. Είμαι ξινίλας», είπε μεταξύ άλλων για τη θεατρική παράσταση που έχει γράψει ο γιος του, Γιώργος και παίζουν μαζί.

Η σειρά στην ΕΡΤ που δεν θα συνεχίσει

Για την τηλεοπτική του επιστροφή με τον «Τρίτο όροφο», απάντησε: «Ο προγραμματισμός της ΕΡΤ απέναντι στο σίριαλ που έπαιζα ήταν τρικυμιώδης. Δεν ήξεραν τι να το κάνουν αυτό το πράγμα, ζήτησαν κάτι που να είναι ένα τέταρτο, μετά είχαν κενά στο πρόγραμμα και αποφάσισαν να παίζουν δυο δυο τα επεισόδια.

Με δυο λόγια το πυροβόλησαν στον κρόταφο και πέθανε. Όταν κάνεις κάτι με μεράκι και του δίνεις αξία, θες αυτό το πράγμα να αντιμετωπιστεί με την ανάλογη φροντίδα από το κανάλι. Δεν θα έκανα άλλο επεισόδιο στο σίριαλ, δεν υπάρχουν οι συνθήκες, έχει στραβώσει ο γιαλός» τόνισε και πριν από μερικές μέρες οι δηλώσεις του για την ΕΡΤ ήταν σε ακόμη πιο σκληρή γλώσσα «Η ΕΡΤ έκανε πατάτα, ας τα πακετάρουν κι ας τα βάλουν εκεί που νομίζουν», «Όταν σε απαξιώνουν, δεν έχεις διάθεση να συζητήσεις ξανά».

in.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.