Αντώνης Καφετζόπουλος: Υπήρξε μία απαξίωση από την ΕΡΤ, όταν σε απαξιώνουν τι να συζητήσεις

“Η ΕΡΤ έκανε μία πατάτα. Ενώ παρήγγειλε κάτι, που ήταν ένα δεκαπεντάλεπτο την ημέρα, μετά δεν είχαν τι να βάλουν ανάμεσα στις σειρές τους κι αποφάσισαν να βάλουν δύο επεισόδια” δήλωσε ο Αντώνης Καφετζόπουλος.

Τη δυσαρέσκειά του εξέφρασε ο Αντώνης Καφετζόπουλος σε συνέντευξή του στο Breakfast@star και στον Πάνο Παπαδόπουλο για το γεγονός πως η σειρά 3ος Όροφος στην ΕΡΤ στην οποία πρωταγωνιστεί, θα ολοκληρωθεί νωρίτερα από ότι είχε κανονιστεί.

“Με την Λυδία Φωτοπούλου ήταν κάτι που το θέλαμε κι οι δύο και το κάναμε με όσο καλύτερο τρόπο και μεράκι είχαμε. Έχουν ολοκληρωθεί τα γυρίσματα από πέρυσι. Η ΕΡΤ έκανε μία πατάτα.

Ενώ παρήγγειλε κάτι, που ήταν ένα δεκαπεντάλεπτο την ημέρα, μετά δεν είχαν τι να βάλουν ανάμεσα στις σειρές τους κι αποφάσισαν να βάλουν δύο επεισόδια. Οπότε θα τελειώσουν πιο νωρίς. Ας τα πακετάρουν κι ας τα βάλουν εκεί που νομίζουν” είπε.

“Πήραν στα χέρια τους κάτι, το οποίο δεν εκτίμησαν και αυτό είναι δικαίωμα κάποιου να μην τιμά κάτι. Ως εκ τούτου το σπαταλήσανε και το σκορπίσανε.

Δεν έχω ιδέα, δεν ξέρω τι γίνεται στην ΕΡΤ. Υπήρξε μία απαξίωση σε αυτό το πράγμα. Όταν σε απαξιώνουν, δεν έχεις διάθεση να συζητήσεις ξανά με ανθρώπους που σε απαξιώνουν.

Λες ας τραβήξουν αυτοί τον δρόμο τους κι εγώ τον δρόμο μου” πρόσθεσε ο Αντώνης Καφετζόπουλος.

“Δεν είχαμε συμφωνήσει τίποτα. Δική τους ιδέα ήταν να είναι 15λεπτα καθημερινά. Δεν άλλαξα γνώμη εγώ, αλλά αυτοί για αυτό που ζητήσανε.

Πήραν αυτό κι αποφάσισαν ότι τελικά θέλουμε δύο 15λπετα την ημέρα. Τι να συζητήσουμε;” σημείωσε ο Αντώνης Καφετζόπουλος.

newsit.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.