Αντώνης Ρέμος: Έχω την καλύτερη άποψη για τον πάτερ Αντώνιο – Ας περιμένουμε λίγο, πριν τον «σταυρώσουμε»

Την άποψή του για την πολυσυζητημένη υπόθεση της «Κιβωτού του Κόσμου», αλλά και για τον ιδρυτή της πατέρα Αντώνιο Παπανικολάου, εξέφρασε ο… συνονόματός του Αντώνης Ρέμος, υποστηρίζοντας πως ίσως είναι καλύτερα να περιμένουμε λίγο, πριν βγάλουμε τα τελικά συμπεράσματά μας.

Ο λαοφιλής τραγουδιστής μίλησε για τη σχέση του με τη ΜΚΟ που βρίσκεται στο «μάτι του κυκλώνα» το τελευταίο διάστημα, με τις ραγδαίες αποκαλύψεις γύρω από τις σχέσεις των επικεφαλής της με τα παιδιά που φιλοξενούνται στις δομές, αλλά για ενδεχόμενη εμπλοκή τους σε υποθέσεις ξεπλύματος «μαύρου» χρήματος, στην εκπομπή «Πρωινό μας» του ΣΚΑΪ, τονίζοντας πως ο ίδιος έχει την καλύτερη άποψη για τον ιδρυτή και «ψυχή» της «Κιβωτού».

«Είμαι από τους πρώτους συμμέτοχους στην “Κιβωτό του Κόσμου”. Φοβάμαι πως ίσως να υπάρχει λίγο μία υπερβολή σε όλο αυτό που συμβαίνει, ίσως προτρέχουμε λίγο. Ίσως να υπάρχουν στοιχεία και ενδείξεις, αλλά από τη στιγμή που έχει πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης και έχει μπει σε μία διαδικασία διαλεύκανσης, ας περιμένουμε να δούμε τι πόρισμα θα βγάλει η Δικαιοσύνη και μετά να σταυρώσουμε κάποιους ανθρώπους που τα τελευταία 25 και χρόνια έχουν δώσει την ζωή τους στο να προστατεύουν τα παιδιά», είπε αρχικά ο δημοφιλής τραγουδιστής.

Κατόπιν πρόσθεσε: «Εγώ που ξέρω λίγο τον πατέρα Αντώνιο, έχω την καλύτερη άποψη. Επειδή είμαι από τους πρώτους που συνέβαλα με τηλεμαραθώνιους για να αγοράσουν το πρώτο μεγάλο κτίριο στον Κολωνό, δεν θέλω να το πιστέψω; Δεν μπορώ να το πιστέψω; Είμαι επιφυλακτικός με όλα αυτά που συμβαίνουν αυτή τη στιγμή…ας περιμένουμε και ας μην καταδικάζουμε με την πρώτη ματιά».

Δείτε τις δηλώσεις του λαοφιλή τραγουδιστή:

newsbreak.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.