ΑΟ Κορωπίου: Η επίσημη ανακοίνωση για την συγχώνευση & το νέο ΔΣ – 121 χρόνια ένδοξης ιστορίας συνεχίζονται!

Μια σημαντική μέρα για το ποδόσφαιρο του Κορωπίου. Ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες της συγχώνευσης με τον ΠΑΟΚ, ο ιστορικός Α.Ο.ΚΟΡΩΠΙΟΥ επιστρέφει ενωμένος στην Α ΕΠΣΑΝΑ ως μια ενιαία ομάδα. Ένα αίτημα χρόνων της τοπικής κοινωνίας έγινε πραγματικότητα.

Πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση και η συγκρότηση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου και ο ΑΟΚ πλέον κινείται δυναμικά και ενωμένα ώστε να μπουν οι βάσεις για να χτυπήσει την άνοδο στην Γ’ Εθνική κατηγορία.

Ο «ΑΟ ΚΟΡΩΠΙΟΥ 1903» , ανακοινώνει το νέο τεχνικό team με προπονητές του κυρίους Πέτρο Τσιγκούλη και Κώστα Καραβίδα έμπειρους προπονητές που έχουν οδηγήσει κατά το παρελθόν στην άνοδο ομάδες όπως η Μαρκό και η Ραφήνα , και προπονητή τερματοφυλάκων τον θρυλικό Γιούζεφ Βάντσικ. Για τις ακαδημίες στην επόμενη ανακοίνωση μέσα στην εβδομάδα θα ανακοινωθούν επίσημα η νέα οργανωτική δομή από πλευράς διοίκησης, τεχνικός διευθυντής, προπονητές.

Να ενημερώσουμε ότι ήδη έχουν κυκλοφορήσει τα εισιτήρια διαρκείας για την αγωνιστική σεζόν 2024-2025, για τα οποία χορηγοί είναι ο Νίκος Παύλου (CoffeEat) και ο Γιώργος Γούλας (Βουλκανιζατέρ Γ.Χ Γούλας). Για τις διαδικασίες συγχώνευσης στήριξαν οικονομικά, ο Δήμαρχος κ. Δημήτρης Κιούσης, και οι Βαγγέλης Τσεβάς, Σωτήρης Λέκκας και Κωνσταντίνος Δήμου τους οποίους και ευχαριστούμε πολύ. Όπως επίσης ευχαριστούμε τους Κωνσταντίνο Κωνσταντάρα (Πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Δήμου Κρωπίας) και Δημήτρη Γιαννίκη για την πρωτοβουλία που πήραν λίγους μήνες πριν και έσωσαν τον ΑΟΚ από το Πρωτοδικείο, και τα Διοικητικά συμβούλια των ομάδων ΑΟΚ και ΠΑΟΚ, που κατάφεραν και έφεραν εις πέρας τη συγχώνευση.

Το νέο ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ του Α.Ο.ΚΟΡΩΠΙΟΥ είναι το εξής:

Πρόεδρος: Δημήτριος Μαγγανάς

Α’ Αντιπρόεδρος & Υπεύθυνος Δημοσίων

Σχέσεων: Κωνσταντίνος Κωνσταντάρας

Β’ Αντιπρόεδρος: Σωτήριος Λέκκας

Γ’ Αντιπρόεδρος: Κωνσταντίνος Ανδριανός

Γενικός Γραμματέας: Δημήτριος Γιαννίκης

Ταμίας: Γεώργιος Καραμπουρνιώτης

Αναπληρωτής Ταμίας: Αλκιβιάδης Γιαννίκης

Ειδικός Γραμματέας: Γεώργιος Ανδριανός

Γενικός Αρχηγός: Δημήτριος Κουλοχέρης

Έφορος: Δημήτριος Μερκούρης

Μέλος: Ιωάννης Σαπάκος

ΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΑΚΤΙΚΑ ΜΕΛΗ: Κωνσταντίνος Βλάχος, Χρήστος Κιτσιάκης, Χαράλαμπος Χοσελίδης

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.