Άπαντες παρόντες στον αγιασμό της Τριγλίας Ραφήνας! (φωτό)

Δημοτική αρχή, διοίκηση, παίκτες, προπονητές, παράγοντες της ομάδας, ο πρόεδρος της ΕΠΣΑΝΑ… σύσσωμη η Τριγλία έδωσε το «παρών» σήμερα στον αγιασμό της ραφηνιώτικης ομάδας, που έγινε ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς.

Ο αγιασμός πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας, στο ανακαινισμένο Δημοτικό Γήπεδο Ραφήνας και ήταν κοινός για όλα τα τμήματα του συλλόγου, για την ανδρική ομάδα και για τα τμήματα των Ακαδημιών.

Τον αγιασμό των «κιτρινόμαυρων» τέλεσε ο πατέρας Απόστολος του Ι.Ν της Παντοβασίλισσας Ραφήνας, ο οποίος μετά το πέρας της τελετής ευχήθηκε στους ποδοσφαιριστές, στο τεχνικό τιμ και στην διοίκηση της ομάδας καλή ποδοσφαιρική χρονιά, και να κατακτήσουν το Πρωτάθλημα!

Στη συνέχεια οι ποδοσφαιριστές και οι παράγοντες της Τριγλίας έλαβαν την ευλογία του.

Παρόντες στον αγιασμό ήταν ο Δήμαρχος Ραφήνας – Πικερμίου Ευάγγελος Μπουρνούς, οι Αντιδήμαρχοι Σάββας Αραπκιλής και Ανδρέας Βασιλόπουλος, ο πρόεδρος της ΕΠΣΑΝΑ Δημήτρης Γιαρένης, ο πρόεδρος της Τριγλίας Ραφήνας Γιώργος Χαχολάκης, ο πρ. Δήμαρχος Γιώργος Χριστόπουλος, ο Δημοτικός Σύμβουλος Παναγιώτης Δήμας, ο τοπικός Σύμβουλος Ραφήνας Βασίλης Κικής, σύσσωμο του ΔΣ της Τριγλίας και το προπονητικό τιμ.

Περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ