Απαράδεκτη η μείωση δρομολογίων των ΚΤΕΛ εν μέσω πανδημίας

Σε μια απαράδεκτη ενέργεια εν μέσω έξαρσης της πανδημίας έχουν προχωρήσει τα ΚΤΕΛ στην διαδρομή Αθήνα-Λαύριο.

Ενδεικτικό της απαράδεκτης κατάστασης είναι το γεγονός οτι εάν κάποιος εργαζόμενος η μη, θέλει να διανύσει την διαδρομή Λαύριο-Αθήνα ή αντίστροφα, μπορεί να κάνει να φτάσει στον προορισμό του ακόμα και πιο αργά από κάποιον που θα ξεκινήσει την ίδια περίπου ώρα από την Θεσσαλονίκη!!!

Όσο και αν αυτό φαίνεται εξωπραγματικό και απίθανο είναι γεγονός, μιας και αν κάποιος δεν προλάβει για λίγο κάποιο δρομολόγιο είναι αναγκασμένος να περιμένει σε κάποιες περιπτώσεις ακόμα και 3 ώρες για το επόμενο.

Η κυβέρνηση λοιπόν όχι μόνο δεν κατάφερε να «γεννήσει» λεωφορεία όπως ειρωνικά δήλωσε ο πρωθυπουργός, αλλά αντιθέτως κατάφερε να «θάψει» κάμποσα δρομολόγια κάνοντας την συγκεκριμένη διαδρομή ένα πραγματικό Γολγοθά.

Βέβαια όπως όλοι γνωρίζουμε η κατάσταση δεν είναι καλύτερη ούτε στις υπόλοιπες περιοχές της Αν. Αττικής, μη εξαιρουμένου και της σύνδεσης με τον προαστιακό Κορωπίου, Κάντζας κτλ.

Το Εργατικό Κέντρο Λαυρίου και Ανατολικής Αττικής καταγγέλλει την απαράδεκτη κατάσταση που επικρατεί στα ΜΜΜ. Καλούμε τους εργαζόμενους και τον λαό της Αν. Αττικής να πάρει την υπόθεση στα χέρια του, μαζί με το ΕΚ Λαυρίου και Αν. Αττικής να διεκδικήσει άμεσα την πύκνωση των δρομολογίων ώστε αυτά να καλύπτουν τις ανάγκες μετακίνησής τους και να είναι ασφαλή για την προστασία της υγείας του.

Εργατικό Κέντρο Λαυρίου και Ανατολικής Αττικής

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.