Απίστευτη τρολιά του Ηλ. Μικρόπουλου στο ΔΣ για “μαφιόζους, υποκριτές και αδειούχους στη φωτιά”


Αργεί να μιλήσει αλλά κάθε φορά που το κάνει, προκαλεί πολλά ρίχτερ. Έτσι έγινε και στο σημερινό δημοτικό συμβούλιο όταν ο Ηλίας Μικρόπουλος ζήτησε τον λόγο!

Ο κ. Μικρόπουλος ανέφερε πως όταν έγινε γνωστό το θέμα των παραπομπών για το θέμα της φωτιάς, παράταξη της αντιπολίτευσης είχε μιλήσει για τίμιο και ηθικό. Οι μαφιόζοι είπε, όταν θέλουν να δολοφονήσουν κάποιον πάνε και προσεύχονται στην Μαντόνα, ενώ στη Ραφήνα πήγαν αγκαλιά στην κηδεία της γυναίκας ανθρώπου που εδώ μέσα τον έβριζαν.

Ο κ. Μικρόπουλος συνέχισε τρολάροντας τους, μιλώντας για το θέμα της φωτιάς, λέγοντας πως ο κ. Μπουρνούς είχε μπει σε ελικόπτερο και ήταν εκείνος που έδινε εντολές σε όλους και για όλα και πως κάποιοι δημοτικοί σύμβουλοι από την αντιπολίτευση καθόντουσαν μπροστά από τις κάμερες εκείνες τις ημέρες θυμίζοντας του τον γνωστό «Μητσάρα», ότι έλεγαν πως οι κ.κ Πιστικίδης και Παλπατζής ήταν σε διακοπές και τέλος ανέφερε πως όλα αυτά που έλεγαν και συνεχίζουν να λένε για εκείνες τις ημέρες, το κάνουν γιατί στις εκλογές ο κ. Μπουρνούς θα τους πάρει τα ιμάτια!

Δείτε ακόμα:  Γιαν. Δαβερώνης: «Να ανοίξουν και οι εσωτερικοί χώροι με κανόνες και μέτρα»

Η τοποθέτηση του κ. Μικρόπουλου προκάλεσε την αντίδραση του κ. Ζαφειρόπουλου, ο οποίος μίλησε για «παρατράγουδα» ενώ ο κ. Βασιλόπουλος ανέφερε πως η τοποθέτηση του κ. Μικρόπουλου θα έπρεπε να παραγραφεί από τα πρακτικά.

Ο κ. Πιστικίδης ζήτησε τον λόγο και είπε πως όσα είχαν ειπωθεί για εκείνον και τον κ. Παλπατζή περί διακοπών είναι αθλιότητες.