Απίστευτο περιστατικό! Εφοπλιστής μπουγέλωσε επιχειρηματία και την γυναίκα του!

Ο επιχειρηματίας προ ετών, και για την ακρίβεια το 2017, είχε πείσει τον εφοπλιστή να βάλει λεφτά στην πολλά υποσχόμενη νέας τεχνολογίας εταιρεία του.

Ήταν ο πιο τακτικός και γαλαντόμος πελάτης των πολυτελών εστιατορίων και νυχτερινών κέντρων της Θεσσαλονίκης, ενώ τους θερινούς μήνες «αναστέναζε» από τα γούστα του η Χαλκιδική.

Τούτο συνέβαινε μέχρι τα μέσα Ιουλίου, οπότε η καριέρα του Γ.Κ., επικεφαλής της εισηγμένης (εχει ανασταλεί η διαπραγμάτευση των μετοχών) στο ελληνικό χρηματιστήριο αλλά σχεδόν χρεοκοπημένης εταιρείας, στο «high life» επερατώθη.

Μάλιστα ο ίδιος αντιμετωπίζει προβλήματα με την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς και με άλλους ομολογιούχους που στο παρελθόν είχαν αγοράσει ομόλογα που είχε εκδώσει η εταιρεία.

Ο εισηγμένος και ταλαντούχος στην εξαπάτηση νέων επενδυτών επιχειρηματίας βρήκε τον μάστορα του, όταν εκκεντρικός και ισχυρός εφοπλιστής που αποφεύγει την δημοσιότητα αλλά δε διακρίνεται για την ηρεμία του, ο οποίος είχε εισφέρει σεβαστό ποσό σε προηγούμενη αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας του, άνευ αντικρίσματος, τον συνάντησε την ώρα που δειπνούσε αμέριμνος με την οικογένειά του.

Η σκηνή που διαδραματίστηκε το Σάββατο 9 Ιουλίου, όπως μας την περιέγραψαν αυτόπτες μάρτυρες, περιελάμβανε «λούσιμο» με εκλεκτά εδέσματα (σαλάτες κλπ.) του «επιχειρηματία» και «ψεκασμό» με ακριβό λευκό κρασί για τη σύζυγό του.

Ο «ψεκασμός» με το λευκό κρασί έγινε και στον επιχειρηματία.

«Μα τι κάνεις;» τόλμησε να ψελλίσει ο επιχειρηματίας για να λάβει την πληρωμένη απάντηση: «Με τα δικά μου τα λεφτά τρως και πίνεις, ό,τι θέλω κάνω.»

Ο επιχειρηματίας άρχισε να φωνάζει και να λέει θα φέρω την αστυνομία, αλλά προφανώς μετά το σκέφτηκε καλά και δεν έκανε καμία απολύτως κίνηση.

Να σημειωθεί ότι ο εφοπλιστής έχει κινηθεί δικαστικά εναντίον του, δεσμεύοντας την προσωπική περιουσία του θεσσαλονικιού επιχειρηματία.

Με επίδικο ζήτημα το 3% της συγκεκριμένης εταιρείας που είχε παραχωρηθεί στο παρελθόν σε κυπριακή εταιρεία του εφοπλιστή…

Ο εφοπλιστής αυτός, λοιπόν, είναι αρκετά δύσκολος χαρακτήρας, αλλά όσοι τον ξέρουν παραδέχονται το εξής: Είναι από τους top της φιλανθρωπίας στην Ελλάδα.

Κρυφά και χωρίς να το διαφημίζει προχωρεί σε αγαθοεργίες και βοηθάει πολλούς συνανθρώπους μας, που έχουν ανάγκη.

Και πάντα με ένα πέπλο μυστικότητας.

Θρυλείται ότι μετά από αυτό το περιστατικό έχουν χαθεί τα ίχνη του δημιουργού της κάποτε αξιοθαύμαστης εταιρείας.

Μάλιστα ο αστικός μύθος λέει ότι γείτονες του επιχειρηματία στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης τον διέκριναν προσφάτως να κοιτά με αγωνία πίσω από τις κουρτίνες μήπως τον αναζητούν και άλλοι μιμητές.

mononews.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.