Απίστευτο περιστατικό! Κλέφτης το έπαιζε μάρτυρας σε δίκη για να αποφύγει τη σύλληψη!

Ένα σπάνιο περιστατικό στη Χαλκίδα κατά τη διάρκεια δίκης. Ένας από τους μάρτυρες αποδείχθηκε πως ήταν κλέφτης και είχε μπει στην αίθουσα, μόνο και μόνο για να αποφύγει τον άντρα που τον καταδίωκε…

Ένα απίστευτο συμβάν εκτυλίχθηκε στη Χαλκίδα την Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου, καθώς ένας άνδρας γύρω στα 30-35 προσποιήθηκε τον μάρτυρα σε δίκη, για να γλιτώσει τη σύλληψη για κλοπή κινητού τηλεφώνου.

Σύμφωνα με το evima.gr, ο άνδρας έκλεψε ένα κινητό τηλέφωνο από ένα κατάστημα, ωστόσο για κακή του τύχη έγινε αντιληπτός από τον ιδιοκτήτη, με αποτέλεσμα εκείνος να τρέχει για να τον πιάσει.

Τότε, ο κλέφτης έφτασε στα Δικαστήρια, μπήκε μέσα και παρίστανε τον μάρτυρα σε δίκη προκειμένου να γλιτώσει τη σύλληψη. Λίγα λεπτά αργότερα, ο ιδιοκτήτης του κινητού, μέσω άλλης συσκευής, ενεργοποίησε το σύστημα εντοπισμού του τηλεφώνου, το οποίο εκτός από την ακριβή θέση της συσκευής, ενεργοποιεί και έναν συναγερμό.

Έτσι, κατάφερε να εντοπίσει το τηλέφωνο μέσα στο Δικαστικό Μέγαρο και ο δράστης, που βρισκόταν στη δικαστική αίθουσα, να συλληφθεί από τις Αρχές.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.