Απίστευτο περιστατικό! Ρομά έκλεψαν πυροσβέστες την ώρα που έδιναν μάχη με τη φωτιά!

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στην Αργολίδα, την ώρα που πυροσβέστες έδιναν μάχη με τη φωτιά, άγνωστοι τους έκλεψαν προσωπικά και υπηρεσιακά αντικείμενα.

Όπως αναφέρει το korinthostv.gr, τέσσερις πυροσβέστες έφτασαν στην περιοχή Καρακάξα της Νέας Κίου στην Αργολίδα για να αντιμετωπίσουν μια φωτιά που είχε ξεσπάσει στο σημείο.

Την ώρα, λοιπόν, που έδιναν μάχη με τις φλόγες, άγνωστοι μπήκαν στο ένα πυροσβεστικό όχημα και τους έκλεψαν τις τσάντες τους, τα πορτοφόλια τους και άλλα προσωπικά αλλά και υπηρεσιακά αντικείμενά τους, όπως το υπηρεσιακό VHF, το υπηρεσιακό κράνος και άλλα.

Μετά την κατάσβεση της φωτιάς, οι πυροσβέστες μπήκαν στα οχήματά τους για να φύγουνε και εκεί αντιλήφθηκαν ότι λείπανε τα προσωπικά τους και τα υπηρεσιακά τους αντικείμενα.

Ενημέρωσαν την αστυνομία, η οποία έχει ξεκινήσει έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών και των αντικειμένων, ωστόσο μέχρι στιγμής, δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη.

Όπως σημειώνει το korinthostv.gr, δεν είναι η πρώτη φορά που οι πυροσβέστες όταν πάνε σε καταυλισμούς Ρομά αντιμετωπίζουν πάντα τέτοια προβλήματα. Πολλές φορές κινδυνεύει η σωματική τους ακεραιότητα και δέχονται επίθεση με πέτρες.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.