Απίστευτο περιστατικό: Της έκανε πρόταση γάμου στη κηδεία του πατέρα της! (βίντεο)

Viral έχει γίνει η πρόταση γάμου ενός νοτιοαφρικανού πάστορα.

Ο λόγος; Ο πάστορας βιντεοσκόπησε τον εαυτό του να κάνει πρόταση γάμου σε μια θρηνούσα γυναίκα στη μέση της κηδείας του πατέρα της – μόλις λίγα μέτρα από το φέρετρο του νεκρού.

Το βίντεο της πρότασης έχει περισσότερες από 278.000 προβολές.

Η αντίδραση της γυναίκας

Σύμφωνα με πληροφορίες από την New York Post, ο πάστορας, ο οποίος πρωτοστάτησε της τελετής, είχε ζητήσει το χέρι της γυναίκας προκειμένου να την βοηθήσει όπως είπε να θεραπεύσει την πληγωμένη καρδιά της.

Στο βίντεο φαίνεται η κόρη του εκλιπόντος φαίνεται να θρηνεί τον θάνατο του πατέρα της στην πρώτη σειρά κοντά στο φέρετρο. Ξαφνικά, ο άντρας γονατίζει μπροστά από τη θλιμμένη κοπέλα με ένα μικρόφωνο και της κάνει την πρόταση γάμου.

Η γυναίκα «παγωμένη» παραμένει σιωπηλή. Ο πάστορας στη συνέχεια της βάζει ένα δαχτυλίδι στο δάχτυλο το οποίο εκείνη φαίνεται να αποδέχεται.

Περιττό να αναφέρουμε ότι το TikTok αποδοκίμασε με συντριπτική πλειοψηφία τη χειρονομία αυτή, με κάποιον από τους χρήστες να γράφει: «Αυτό εδώ είναι ΛΑΘΟΣ… άσχετα με το πώς μπορείτε να προσπαθήσετε να το δικαιολογήσετε».

«Ο συγχρονισμός δεν είναι σωστός», είπε ένας άλλος, ενώ ένας σχολιαστής θεώρησε την πρόταση γάμου στην διάρκεια της κηδείας «καθαρή ασέβειας σε όλα τα επίπεδα».

@m.mojela♬ original sound – M.Mojela

in.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.