Απίστευτο βίντεο: Οδηγός λεωφορείου λύνει σταυρόλεξο την ώρα που οδηγεί!

Κάτι που μοιάζει με σταυρόλεξο. Με το λεωφορείο να κινείται σε δρόμο της Κηφισιάς και έναν από τους επιβάτες να καταγράφει τις εικόνες με το κινητό του τηλέφωνο. Είναι το βίντεο από τα όσα έγιναν πριν από λίγες μέρες, σε δρομολόγιο της γραμμής 523, με τον ασυνείδητο οδηγό να πατάει γκάζι χωρίς να κοιτάει τον δρόμο και χωρίς κανένα από τα δύο χέρια του, για λίγα δευτερόλεπτα, να κρατάει το τιμόνι.

Στο πρώτο καρέ φαίνεται κάτι να γράφει.

Με το δεξί του χέρι κρατάει το στυλό και με το αριστερό το σταυρόλεξο, με γυαλιά ηλίου αλλά και πρεσβυωπίας για να βλέπει κοντά.

Οι επιβάτες να απορούν και τον ίδιο να συνεχίζει.

Το λεωφορείο του ΟΑΣΑ κινείται, ο ίδιος σημειώνει και εδώ τον βλέπουμε να κρεμάει το στυλό, να κλείνει το σταυρόλεξο που αφήνει δίπλα στο παράθυρο και να συνεχίζει.

Το συγκεκριμένο δρομολόγιο περνάει έξω από σχολεία αλλά και το ΙΕΚ της Κηφισιάς. Με αποτέλεσμα τις καθημερινές να γεμίζει από μαθητές και σπουδαστές.

Συνάδελφοι του οδηγού δηλώνουν έκπληκτοι και χαρακτηρίζουν πρωτοφανή τα όσα έγιναν στην Κηφισιά.

Όμως αυτές οι εικόνες έρχονται απλά να πλαισιώσουν μια σειρά από άλλες στο πρόσφατο παρελθόν, με ανάλογες ανεπίτρεπτες συμπεριφορές.

Με το κινητό τηλέφωνο πάνω στο τιμόνι, με το τσιγάρο αναμμένο, και στο Ρέθυμνο το 2020, οδηγό να το έχει τερματίσει, με τα πόδια του σταυροπόδι, όπως φαίνεται στο βίντεο.

Στην αναλγησία και στα εγκληματικά λάθη ορισμένων, έρχεται να προστεθεί η τραγική κατάσταση της πλειοψηφίας των λεωφορείων που κινούνται με εκατομμύρια χιλιόμετρα και βλάβες που δεν μπορούν να λύσουν πλέον τα σέρβις.

Για τα όσα έγιναν στην Κηφισιά βρίσκεται σε εξέλιξη έρευνα του ΟΑΣΑ με τις εικόνες να συνεχίζουν το ταξίδι τους, στα social media.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.