Αποχωρεί, μετά από 11 χρόνια, ο Ανδρέας Ντερτινής από την Τριγλία Ραφήνας

Αποχωρεί, μετά από 11 χρόνια, ο Ανδρέας Ντερτινής από την Τριγλία Ραφήνας. Το γεγονός έκανε ο ίδιος γνωστό με ανάρτηση του μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό γράφοντας:

“Μετά από 11 συνεχόμενα χρόνια που υπηρέτησα τον μεγάλο σύλλογο που λέγεται Τριγλία Ραφήνας απ’ όλα σχεδόν τα πόστα που θα μπορούσε να περάσει ένας προπονητής, πήρα την απόφαση να αποχωρήσω.

Θεωρώ τον εαυτό μου τυχερό κι ευλογημένο που υπήρξα πιστός στρατιώτης της Τριγλίας, προπονώντας από την κατηγορία των τζούνιορ έως την ανδρική ομάδα, ενώ υπήρξα και τεχνικός διευθυντής των ακαδημιών του συλλόγου.

Πιστεύω ότι πρόσφερα πάρα πολλά στον σύλλογο της Τριγλιας Ραφήνας και το μεγαλύτερο παράσημο μου όλα αυτά τα χρόνια είναι ότι δεν έπλασα μόνο καλούς ποδοσφαιριστές, αλλά και ανθρώπους σωστούς και χρήσιμους στην κοινωνία.

Νομίζω ότι μου αξίζει λίγη ξεκούραση για να επανέλθω την επόμενη χρονιά αναζητώντας νέες προκλήσεις στην καριέρα μου.
Ευχαριστώ πολύ όλους όσους συνεργάστηκα αυτά τα χρόνια στην Τριγλία (προέδρους, μεληΔΣ ,προπονητες, γυμναστες, εφορους, φροντιστες). Ευχαριστώ πολύ και τους γονείς που μου εμπιστεύθηκαν τα παιδιά τους και πιο πολύ τα εκατοντάδες ΠΑΙΔΙΑ που είχα την μεγάλη χαρά να προπονήσω.

Ευχαριστώ πολύ απο καρδιας για όλα!!!”

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.