Αποχωρεί ο Βασίλης Μπισμπίκης από τον Σασμό!

Άμεσα ετοιμάζεται σεναριακά το τέλος του ρόλου του Βασίλη Μπισμπίκη από τον Σασμό μετά από τη δυναμική «εισβολή» του στην επιτυχημένη σειρά!

Ο Ανδρέας Βρουλάκης θα αποτελέσει σύντομα παρελθόν για τους ήρωες που ζουν στην Άνω Ποριά μετά την απόφαση του ηθοποιού να μη δεχτεί την πρόταση της παραγωγής της σειράς να επεκταθεί ο ρόλος του.

Σύμφωνα με τη Real, ο Βασίλης Μπισμπίκης εξαρχής είχε συμφωνήσει για περιορισμένο αριθμό επεισοδίων που θα διαρκούσε ο ρόλος του ήρωά του Ανδρέα Βρουλάκη ο οποίος ενεπλάκη με έντονο και αιφνίδιο τρόπο στην ιστορία των υπόλοιπων.

Όταν οι άνθρωποι της παραγωγής της σειράς διαπίστωσαν ότι ο συγκεκριμένος ρόλος έκανε «γκελ» στο τηλεοπτικό κοινό, πολύ παραπάνω από ό,τι υπολόγιζαν αρχικά, αποφάσισαν να του κάνουν πρόταση για παράταση της συνεργασίας τους όμως ο Βασίλης Μπισμπίκης είχε ήδη κάνει τις απαραίτητες προετοιμασίες για τα επόμενα επαγγελματικά του σχέδια και είχε ήδη κλείσει συνεργασίες. Έτσι, η απάντησή του ήταν αρνητική στην πρόταση των ανθρώπων του Σασμού.

Έτσι, η συγκεκριμένη συνεργασία, σύμφωνα με τον αρχικό προγραμματισμό, ολοκληρώνεται στο 65ο επεισόδιο, κάτι που σημαίνει ότι στα τέλη Ιανουαρίου θα αποχαιρετήσουμε τον Βασίλη Μπισμπίκη από τον Σασμό.

gossip-tv.gr

 

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.