Αποφάσισαν να παραμείνουν στα μπλόκα οι αγρότες τουλάχιστον έως τη Δευτέρα

Να παραμείνουν στις θέσεις τους αποφάσισαν οι αγρότες της Λάρισας στον Πλατύκαμπο στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης μετά το μεγάλο αγροτικό συλλαλητήριο στην Αθήνα.

Συσκέψεις για τη συνέχιση των κινητοποιήσεων πραγματοποιούνται και στα μπλόκα άλλων περιοχών. Οι αγρότες θα συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους τουλάχιστον έως και τη Δευτέρα, όταν και θα πραγματοποιηθεί η Σύνοδος Κορυφής των υπουργών Γεωργίας της ΕΕ για την αναθεώρηση της νέα ΚΑΠ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εντός του Σαββατοκύριακου θα πραγματοποιηθεί και πανελλαδική σύσκεψη των μπλόκων για να αποφασιστούν οι επόμενες δράσεις.

Ο πρόεδρος της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Λάρισας, Ρίζος Μαρούδας, αναφέρθηκε στην κινητοποίηση της Αθήνας, που όπως είπε άφησε θετικό αποτύπωμα σε όλους τους πολίτες της χώρας. Επισήμανε δε την ανάγκη ο αγώνας των αγροτών να ενισχυθεί με νέες δράσεις.

Παράλληλα, ο πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Πλατυκάμπου, Γιάννης Κουκούτσης, ανέφερε ότι το μπλόκο θα παραμείνει στη θέση του, αλλά θα ενισχυθεί και με νέα τρακτέρ.

ieidiseis.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.