Αποφασισμένος να σκοτώσει o δράστης του μακελειού σε ναυτιλιακή εταιρεία

Αποφασισμένος να σκοτώσει φαίνεται πως πήγε ο δράστης του μακελειού σου Γλυφάδα καθώς σύμφωνα με τα όσα περιγράφει στο newsit.gr συγγενής θύματος ο 70χρονος Αιγύπτιος είχε μαζί του δύο όπλα: Ένα περίστροφο και μία καραμπίνα.

Όπως περιγράφει στο newsit.gr ο γαμπρός του καπετάνιου που σκοτώθηκε στο μακελειό στη Γλυφάδα, ο Αιγύπτιος δράστης τον πυροβόλησε πισώπλατα.

«Μπήκε στο γραφείο του γαμπρού της πλοιοκτήτριας. Έβγαλε την καραμπίνα να τον σκοτώσει και ο πεθερός μου πετάχτηκε να του πάρει την καραμπίνα. Και έβγαλε ένα πιστόλι και τον σκότωσε. Τον χτύπησε πισώπλατα» περιγράφει ο γαμπρός του άτυχου καπετάνιου που εργαζόταν επί δεκαετίες στη συγκεκριμένη εταιρεία.

«Έβγαλε την καραμπίνα, πήγε ο πεθερός μου να τον αφοπλίσει και αυτός έβγαλε περίστροφο και του έριξε από την πλάτη, από πίσω» λέει και ξαναλέει ο άνθρωπος, σαστισμένος ακόμα από αυτά που συνέβησαν.

Τον δράστη του μακελειού δεν τον γνωρίζει. Όπως λέει «Κάτι σαν επιστάτη τον είχαν δεν ξέρω περισσότερα. Απ΄ ό,τι κατάλαβα δεν ερχόταν εδώ, δεν ήταν άνθρωπος του γραφείου».

«Έχουμε χάσει τη ζωή μας» λέει η σύζυγος του καπετάνιου που σκοτώθηκε

Την ίδια ώρα, απαρηγόρητη είναι ολόκληρη η οικογένεια του άτυχου καπετάνιου που σκοτώθηκε στο μακελειό της Γλυφάδας.

«Αυτό που μας συνέβη δεν το φαντάζεται ο ανθρώπινος νους. Έχουμε χάσει τη ζωή μας! Τι να σας πω;» λέει στο newsit.gr η σύζυγος του θύματος.

«Τώρα με πήρε ο γαμπρός μου. Δε μπορώ να το σκεφτώ, δε μπορώ να το βάλω στο μυαλό μου» περιγράφει η γυναίκα του καπετάνιου που έχασε τη ζωή του.

newsit.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.