Αποφασίζει ο Ατζούν για Κατσαούνη

Μετά την ποινική δίωξη που ασκήθηκε στον Γιώργο Κατσαούνη, ΣΚΑΪ και Ατζούν καλούνται να πάρουν μια απόφαση για το μέλλον του «Τσακατσούκα» των Μαχητών της φετινής σεζόν του Survivor.
Ο Ατζούν Ιλικαλί επειδή ακριβώς τα συμβόλαια που έχουν υπογράψει οι παίκτες έχουν ισχυρές ρήτρες σε περίπτωση αποχώρησης και επειδή θεωρεί τον Κατσαούνη παίκτη που κάνει γκελ στο παιχνίδι δεν θέλει να τον δει να φεύγει απ’ το Survivor, ειδικότερα σε αυτή τη φάση του παιχνιδιού, λιγότερο από ένα μήνα μετά από το ξεκίνημα του ριάλιτι και με το όνομα στο οποίο είχε επενδύσει τόσο πολύ ο παραγωγός (Βαλάντη) να είναι ήδη εκτός ριάλιτι ύστερα από την απόφαση του κοινού.
Όσοι γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις λένε ότι η τελική απόφαση για το μέλλον του Γιώργου Κατσαούνη θα είναι του Τούρκου παραγωγού με τον ΣΚΑΪ να βρίσκεται σε αναμονή της απόφασης αυτής του Ατζούν.
Αυτή τη στιγμή όλα είναι ανοιχτά και κανείς δεν μπορεί να προδικάσει την απόφαση του Ατζούν, με τις φήμες αυτή τη στιγμή να μην μπορούν να μεταφερθούν ως ασφαλείς πληροφορίες για το τι τελικά θα αποφασιστεί.

 

Δείτε ακόμα:  Σασμός spoiler! Ο θυμός για τον φονιά του πατέρα του οδηγεί σε μια αποκάλυψη

 

dailymedia.com.gr