Αποφυλακίστηκε η πρώην παίκτρια του Power of Love Έλενα Πολυχρονοπούλου για την υπόθεση με τα 8 κιλά κοκαΐνης

Ελεύθερη μέχρι την τέλεση της δίκης αφέθηκε η Ελενα Πολυχρονοπούλου, το πρώην μοντέλο του Power of Love που είχε προφυλακιστεί για την υπόθεση με την κοκαΐνη βάρους 8 κιλών, καθώς θεωρήθηκε «συγκάτοχος» με τον μέλλοντα σύζυγό της τεράστιας ποσότητας του ναρκωτικού.
Οπως αναφέρει σε σχετικό δελτίο Τύπου ο δικηγόρος της, Αλέξης Κούγιας, η Ελενα Πολυχρονοπούλου ήρθη η προσωρινή της κράτηση και αναμένει το δικαστήριό της για να επιδιώξει την αθώωσή της.

«Όπως είναι γνωστό, μετά την προσωρινή κράτηση της κας Ελένης Πολυχρονοπούλου, επειδή θεωρήθηκε ότι ήταν συγκάτοχος κοκαΐνης, ποσότητας 8 κιλών με τον μέλλοντα σύζυγο της Ρ.Δ., γνωστό ποδοσφαιριστή, ο επικεφαλής του γραφείου μας κος Αλέξης Κούγιας ανέλαβε την υπεράσπισή της.

Μαζί με τον συνάδελφό μας κο Παντελή Κοκοτό, ο οποίος ήταν και ο αρχικός συνήγορός της, και με τη βοήθεια των συνεργατών του γραφείου μας συγκεντρώσαμε σειρά από αθωωτικά στοιχεία και σημαντικές μαρτυρίες ιδιαίτερα αξιόλογων προσώπων, οι οποίοι εξετάστηκαν από τον κο Ανακριτή και ακολούθως ζητήσαμε να δώσει η κα Πολυχρονοπούλου συμπληρωματική απολογία και συγχρόνως καταθέσαμε αίτηση αντικαταστάσεως της προσωρινής της κρατήσεως με περιοριστικούς όρους.

Σήμερα, μετά και από σύμφωνη γνώμη του κου Εισαγγελέως Πρωτοδικών, ο οποίος πρότεινε να γίνει δεκτή η αίτηση αντικαταστάσεως της προσωρινής της κρατήσεως, ο κος τακτικός Ανακριτής αποφάσισε την αποφυλάκισή της.

Η κα Πολυχρονοπούλου, όπως είναι γνωστό, αρνείται κάθε συμμετοχή στην πράξη για την οποία κατηγορείται ο πρώην σύντροφός της και αυτό θα επιδιώξουμε να αποδείξουμε και στο Δικαστήριο» αναφέρει η ανακοίνωση του γραφείου του κ. Κούγια.

reader.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.