Αποφυλακίστηκε ο σύζυγος της Τέτας Καμπουρέλη, Βασίλης Γκουρούσης

Ο Βασίλης Γκουρούσης αποφυλακίστηκε 14 μήνες μετά τη σύλληψή του για το ριφιφί στο Ψυχικό.

Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου που εξέδωσαν οι συνήγοροι υπεράσπισης του Βασίλη Γκουρούση, κ. Αντώνης Βουλγαράκης και κ. Βασίλης Σερεμέτης:

«Ο εντολέας μας κ. ΓΚΟΥΡΟΥΣΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ με σύμφωνη γνώμη της κας Εισαγγελέως και Διάταξη του -επί μακρόν και ενδελεχώς χειριζόμενου την κύρια ανάκριση- κου Ανακριτή οδηγήθηκε στην ελευθερία, γενομένης δεκτής επί της ουσίας της αιτήσεως αντικατάστασης της προσωρινής του κράτησης και των περιεχόμενων σε αυτήν ισχυρισμών της υπεράσπισης.

Παρά την επί 4,5 μήνες παρακολούθηση του εντολέα μας μέχρι την προσαγωγή του και την παραπομπή του ενώπιον του κου Ανακριτή τον Μάρτιο του 2021, αλλά και την επί 14 μήνες κύρια ανάκριση ΟΥΔΕΝ ΕΠΙΒΑΡΥΝΤΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ προέκυψε από οιαδήποτε έρευνα που έλαβε χώρα.

ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ, το μοναδικό στοιχείο ενδείξεως εμπλοκής του εντολέα μας, και δη η ύπαρξη ενός ελάχιστου μικτού δείγματος βιολογικού υλικού εντός μίας θυρίδας, ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΘΗΚΕ από τα νεώτερα στοιχεία αλλά και τα εργαστηριακά δεδομένα που αναδείχθηκαν και προσκομίστηκαν με επιμέλεια της υπεράσπισης, αποδεχόμενου -στην ανακριτική διάταξη- του ενδεχόμενου της τυχαίας μεταφοράς βιολογικού υλικού, όπως η υπεράσπιση από κοινού με τον Τεχνικό μας Σύμβουλο-Γενετιστή δρα. Γεώργιο ΦΙΤΣΙΑΛΟ από την πρώτη στιγμή ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ με συνέπεια υποστήριξε και απέδειξε.

Η προσπάθεια της υπερασπίσεως θα συνεχιστεί μέχρι την πλήρη απαλλαγή του εντολέα μας από την Ελληνική Δικαιοσύνη, η οποία είναι και η ΜΟΝΗ ΑΡΜΟΔΙΑ να αποφανθεί επί της υποθέσεως αξιολογώντας τα αποδεικτικά στοιχεία που ευρίσκονται εντός της δικογραφίας».

Όσα είχε πει ο Βασίλης Γκουρούσης στο T-live με την Τατιάνα Στεφανίδου.

«Θέλω να δηλώσω ότι δεν έχω καμία σχέση με την κλοπή των θυρίδων. Επειδή δεν έχει κανένα άλλο στοιχείο η αστυνομία, έκλεισε την υπόθεση για να γλιτώσει την πίεση της τράπεζας αλλά και της πίεσης της κοινής γνώμης των πελατών της. Το μόνο που κατάφεραν να βρουν μετά από ένα χρόνο ερευνών ήταν το υποτιθέμενο ελάχιστο DNA μου στην παραδίπλα θυρίδα από τη δική μου. Το δείγμα αυτό το αμφισβητώ απερίφραστα.

Ουδέποτε παραβίασα μια θυρίδα. Παραβίασαν όλα τα ατομικά μου δικαιώματα. Με παρακολουθούσαν στοχοποιημένα επί μήνες. Θα παλέψω μέχρι τέλους για την αθωότητά μου. Ποτέ δεν έκανα αυτό που με κατηγορούν. Είμαι αθώος. Το μόνο έγκλημα που έκανα ήταν που πήγαινα στη θυρίδα μου»

«Μου κατέστρεψαν τη ζωή μου, χωρίς να έχω πειράξει ποτέ άνθρωπο. Με παρουσίασαν ως έναν άνθρωπο που είμαι ο μεγαλύτερος εγκληματίας. Ήμουν με τη χαρά και το γέλιο και μου τα πήραν. Δεν έχω κλέψει ποτέ στη ζωή μου. Αυτά μάθαινα στα παιδιά μου, να μη ζηλεύουν και να μην παίρνουν πράγματα αλλουνού. Βρήκαν τον ηλίθιο και του το φόρτωσαν.

Το αν θα πάρω διαζύγιο με την Τέτα Καμπουρέλη είναι προσωπικά δικά μας, θα τα πούμε αργότερα. Μια χαρά είναι η σχέση με τα παιδιά μου, ξέρουν ποιος είναι ο πατέρας τους. Ξέρουν ότι δεν έχω κάνει τίποτα. Βεβαίως έρχονται να με δουν. Η Τέτα δεν έρχεται, δεν μπορεί να έρθει. Έχει τα ψυχολογικά της και αυτή. Πληγώθηκα από όλους τους ανθρώπους που δεν με πίστεψαν. Οκτώ μήνες που είμαι εδώ μέσα με έχουν καταστρέψει ψυχολογικά. Και ηθικά, μου έχουν ρημάξει τη ζωή μου από το πουθενά. Επειδή ήμουν ο εύκολος στόχος. Εδώ μου χρέωσαν ότι είχα παράνομη σχέση. Με την κοπέλα μιλούσαμε για μια σειρά οκτώ επεισοδίων. Βλακείες είναι όλα αυτά…»

tlife.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.