Αποκάλυψη: Αυτός είναι ο νέος αριθμός που έρχεται για ψώνια με click away

«Κλειδώνει», όπως όλα δείχνουν, η παράταση του lockdown στην Αττική, για τουλάχιστον μία εβδομάδα, με την κυβέρνηση να εξετάζει νέο κωδικό για τις αγορές στα καταστήματα, ο οποίος θα έχει περισσότερους περιορισμούς.

Η κυβέρνηση εξετάζει τη χρήση ενός νέου κωδικού σε τετραψήφιο νούμερο για ψώνια είτε με click away είτε με click in shop, στον οποίο θα ισχύουν περιορισμοί, που δεν μπορούσαν να εφαρμοστούν στο 13033.

Ο εν λόγω κωδικός ήταν με τέτοιο τρόπο σχεδιασμένος, ώστε να μην μπορούν να εφαρμοστούν «κόφτες» σε περίπτωση… κατάχρησης κάποιου κωδικού.

Οι ουρές άλλωστε που παρατηρήθηκαν σε κεντρικούς εμπορικούς δρόμους της πρωτεύουσας όταν άνοιξαν τα καταστήματα χωρίς ραντεβού, ανησύχησαν ιδιαιτέρως την κυβέρνηση και τους ειδικούς, καθώς αρκετοί πολίτες έκαναν αλόγιστη χρήση του κωδικού 2 για τα ψώνια τους, στέλνοντας δύο και τρία sms.

Δείτε ακόμα:  Βίντεο-σοκ! Aσθενείς με πνευμονία και πυρετό μεταφέρονται μες στη βροχή

Το Newsbomb.gr σε συνέχεια του προηγούμενου άρθρου αποκαλύπτει ποιος είναι ο νέος αριθμός που εξετάζεται και ποιους περιορισμούς θα έχει. Σύμφωνα με πληροφορίες από κυβερνητικές πηγές, ο νέος αριθμός ενδέχεται να είναι το 13032.

Η μορφή που θα έχει το sms θα είναι παρόμοιο με αυτό στο 13033, ωστόσο, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες, θα έχει χρονική διάρκεια έως 3 ώρες και θα μπορεί ο κάθε πολίτης να το στέλνει μόνο μία φορά μέσα στην ημέρα.

Δείτε ακόμα:  Κορονοϊός: Ζευγάρι ζήτησε από νοσηλεύτρια ένα τραγούδι και στη συνέχεια πέθαναν και οι δύο (βίντεο)

Θα υπάρχει δηλαδή «κόφτης» εάν επιχειρήσει κάποιος να στείλει και δεύτερο sms μέσα στην ημέρα, με το σύστημα να μην του δίνει την απαραίτητη έγκριση.

Newsbomb.gr