Αποκάλυψη Μπουζιάνη για τις κακώσεις στο πρόσωπο της Τζωρτζίνας – Τι θα γίνει με την εκταφή της Μαλένας

Νέες πληροφορίες για το θρίλερ που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αρμόδιων Αρχών, που διερευνούν την υπόθεση μυστήριο με τους θανάτους των τριών παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη-Πισπιρίγκου, από την Πάτρα.

Σήμερα, νέες πληροφορίες μεταδόθηκαν σχετικά με τις κακώσεις που είχε η Τζωρτζίνα στο πρόσωπό της, αλλά και αναφορικά με το σενάριο της εκταφής της Μαλένας.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα», ο ιατροδικαστής Σωτήρης Μπουζιάνης κατέθεσε στην 18η ανακρίτρια ότι τα σημάδια στο πρόσωπο της άτυχης Τζωρτζίνας ήταν μεταθανάτια.

Συγκεκριμένα, επισημάνθηκε ότι ο ιατροδικαστής μίλησε για την ιατροδικαστική του έκθεση, όπου ως αιτία θανάτου της 9χρονης αναφέρεται η δηλητηρίαση από κεταμίνη. Όπως είπε, εκείνος κρίνει ότι πιθανότατα θα πρέπει να γίνει ο έλεγχος στις τρίχες της Τζωρτζίνας κι εκείνος μίλησε για εκταφή του άψυχου σώματός της, ώστε να διαπιστωθεί εάν είχε χρησιμοποιηθεί και προγενέστερα η κεταμίνη.

Ερωτηθείς σχετικά με τις κακώσεις στο προσωπάκι της 9χρονης, ο ιατροδικαστής κ. Μπουζιάνης είπε ότι είναι “μεταθανάτιες υποστάσεις”, που προκλήθηκαν από την μετακίνηση της σορού από τη στιγμή που το παιδί απεβίωσε στο δωμάτιο του νοσοκομείου μέχρι να βρεθεί στο νεκροτομικό κρεβάτι, όπως ανέφερε η Ρούλα Κουσκουρή.

Το σενάριο εκταφής της Μαλένας
Στην ίδια εκπομπή, μεταδόθηκαν και πληροφορίες σχετικά με το σενάριο εκταφής της Μαλένας, του κοριτσιού που πέθανε πρώτο στη σειρά.

Πληροφορίες που μεταδόθηκαν σχετικά με την «παρότρυνση» της ιατροδικαστή Χριστίνας Τσάκωνα να γίνει εκταφή, αναφέρουν ότι «δεν είναι καθόλου πιθανόν αυτό το ενδεχόμενο».

Όπως διευκρινίστηκε, υπάρχει μία πρώτη τοξικολογική εξέταση που έγινε από γνωστό εργαστήριο στην Αθήνα και βρίσκεται σε εξέλιξη ο εν λόγω επανέλεγχος. Ως εκ τούτου, «δεν συντρέχει κανένας λόγος ώστε να γίνει εκταφή της Μαλένας» ανέφερε ο Πέτρος Κουσουλός.

 

in.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.