Αποκάλυψη: Ο 44χρονος δολοφόνος του 32χρονου αστυνομικού έπαιρνε επίδομα ψυχιατρικής νόσου από τη Νορβηγία!

Νέες αποκαλύψεις φέρνει στο φως της δημοσιότητας το Live News για τη δολοφονία του 32χρονου αστυνομικού στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε στο MEGA ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «ΤΟ ΒΗΜΑ» και «ΤΑ ΝΕΑ», ο 44χρονος Νορβηγός και δράστης της δολοφονικής επίθεσης ανέφερε στους αστυνομικούς πως βρέθηκε στη χώρα μας και συγκεκριμένα στη Θεσσαλονίκη πριν από 9 χρόνια για τουρισμό.

Όταν οι αστυνομικοί τον ρώτησαν πως ζούσε στη χώρα μας, τότε ο 44χρονος υποστήριξε πως λαμβάνει επίδομα από το Νορβηγία, καθώς στο παρελθόν είχε νοσηλευτεί λόγω ψυχιατρικού προβλήματος. Έτσι, με το επίδομα αυτό ζούσε στην Ελλάδα.

Την ίδια στιγμή ο Βασίλης Λαμπρόπουλος αποκάλυψε πως οι αστυνομικοί και ο 44χρονος Νορβηγός κάθονταν σε διπλανά τραπέζια και όλα δείχνουν πως υπήρξε διένεξη. Οι αρχικές πληροφορίες της Αστυνομίας λένε πως η διένεξη ξεκίνησε γύρω από μία συζήτηση για θέματα ασφαλείας και της δράσης των αστυνομικών.

Ακολούθησε προστριβή, με τον κουμπάρο του αστυνομικού να φωνάζει πως τον μαχαίρωσε. Ο 32χρονος αστυνομικός αντέδρασε, βγήκε έξω να ειδοποιήσει τους συναδέλφους του και όταν μπήκε μέσα στο μαγαζί δέχτηκε επίθεση από τον Νορβηγό.

Υποστηρίζεται ότι ο 44χρονος ήταν υπό επήρεια μέθης, γεγονός το οποίο θα επιβεβαιωθεί από τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.