Αποκλειστικό: Ξεκίνησαν οι εργασίες για την αποχέτευση στη Ραφήνα! (φωτό)

Αυτό που εδώ και πάρα πολλά χρόνια το ακούγαμε μόνο ως προεκλογική εξαγγελία πλέον γίνεται πραγματικότητα!

Ξεκίνησαν όπως μπορείτε να δείτε στις αποκλειστικές φωτογραφίες του irafina.gr, οι εργασίες για την κατασκευή του δικτύου αποχέτευσης στη Ραφήνα

Συνεργεία της ΕΥΔΑΠ και του αναδόχου βρίσκονται στην οδό Θεάτρου, στην Καλλιτεχνούπολη, όπου ήδη έχουν ξεκινήσει οι εργασίες, οι οποίες σταδιακά θα συνεχιστούν σε όλο τον Δήμο σε Ραφήνα και Πικέρμι!

Όπως σας έχουμε ενημερώσει μέσα από το irafina.gr, όσο αφορά τη Ραφήνα ανάδοχος του έργου για την κατασκευή του δικτύου της αποχέτευσης είναι η εταιρεία  «ΑΚΤΩΡ». Οι εργασίες κατασκευής που πλέον ξεκίνησαν, σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα, θα ολοκληρωθούν πλήρως, σε περίπου 40 μήνες

Αντίστοιχα στο Πικέρμι, ανάδοχος του έργου που θα ολοκληρωθεί και αυτό σε περίπου 40 μήνες, είναι η εταιρεία ΕΚΤΕΡ

Η εκ του μηδενός κατασκευή 230 χλμ. αποχετευτικού δικτύου του Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου, που θα συνδέσει 8.500 ακίνητα σε Ραφήνα, Καλλιτεχνούπολη, Πικέρμι, Ντράφι, Άγιο Σπυρίδωνα, Διώνη, αποτελεί μέρος της ευρύτερης στρατηγικής ανάπτυξης ολοκληρωμένων υποδομών αποχέτευσης και επεξεργασίας λυμάτων, την οποία υλοποιεί η ΕΥΔΑΠ στην Ανατολική Αττική, με σκοπό την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των πολιτών.

Πρόκειται για μία ολοκληρωμένη προσπάθεια δημιουργίας αποχετευτικών δικτύων και Κέντρων Επεξεργασίας Λυμάτων (ΚΕΛ), μέσω της υιοθέτησης των αρχών της βιώσιμης ανάπτυξης και της κυκλικής οικονομίας που εφαρμόζει η Εταιρεία, συνολικής επένδυσης ύψους περίπου 700 εκατ. Ευρώ.

Δείτε τις εικόνες

 

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.