Στα δικαστήρια βρέθηκαν και πάλι σήμερα Παρασκευή (27/6) όπως σας έχουμε ενημερώσει μέσα από το iRafina.gr, οι 22 εργαζόμενοι του Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου, οι οποίοι, είχαν προσληφθεί κατά την περίοδο της πανδημίας του Covid-19 και διεκδικούν τη μονιμοποίησή τους.
Οι 22 εργαζόμενοι επέστρεψαν ξανά στις εργασίες τους τον περασμένο Φεβρουάριο καθώς έλαβαν προσωρινή διαταγή από το δικαστήριο, η οποία τους επέτρεπε να παραμείνουν στις θέσεις τους μέχρι την εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων.
Σήμερα Παρασκευή εκδικάστηκαν τα ασφαλιστικά μέτρα. Σύμφωνα με πληροφορίες του iRafina.gr, η απόφαση του δικαστηρίου αναμένεται σε περίπου δύο μήνες
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, μέχρι να βγει η απόφαση θα εργάζονται κανονικά στο Δήμο Ραφήνας Πικερμίου και στην περίπτωση που είναι θετική και κερδίσουν τότε θα παραμείνουν στην εργασία τους μέχρι την τελεσίδικη απόφαση του δικαστηρίου που αναμένεται σε 3 με 4 χρόνια




















































