Αποκλειστικό: Με απ’ ευθείας ανάθεση οι μελέτες για το ΚΕΛ στο Πλατύ Χωράφι (έγγραφο)


Αποφασισμένη να ξεκινήσει άμεσα τις εργασίες για την κατασκευή του Κέντρου Επεξεργασίας Λυμάτων (ΚΕΛ) στο Πλατύ Χωράφι παρουσιάζεται η ΕΥΔΑΠ, η οποία έλαβε την απόφαση για την απ’ ευθείας ανάθεση των μελετών που χρειάζονται ώστε το έργο να προχωρήσει εντός του έτους.

Ποιο συγκεκριμένα το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΥΔΑΠ, σε συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε στις 13 Μαΐου, αποφάσισε την ανάθεση με την διαδικασία της διαπραγμάτευσης χωρίς προκήρυξη των μελετών που καλύπτουν το έργο την κατασκευής Κέντρου Επεξεργασίας Λυμάτων για τους Δήμους Ραφήνας-Πικερμίου και Σπάτων-Αρτέμιδος στο Πλατύ Χωράφι.

Σύμφωνα με την απόφαση που μπορείτε να δείτε παρακάτω κατ’ αποκλειστικότητα από το irafina.gr, το διοικητικό συμβούλιο, έλαβε υπόψη του τις εισηγήσεις του Γενικού Διευθυντή Ανάπτυξης και Παραγωγής Έργων της ΕΥΔΑΠ κ. Βουγιουκλάκη και του Ιωάννη Μπενίση, Διευθύνοντος Συμβούλου της ΕΥΔΑΠ, το εγκεκριμένο Σχέδιο Οδικού Χάρτη για την υλοποίηση του έργου της δημιουργίας Κέντρου Επεξεργασίας Λυμάτων για τους Δήμους Ραφήνας-Πικερμίου και Σπάτων-Αρτέμιδας στη Θέση Πλατύ Χωράφι όπως και την απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου για την επιβολή προστίμων στην χώρα μας λόγω μη συμμόρφωσης με την οδηγία 91/271/ΕΟΚ .

eydap_kel1

eydap_kel2
Βάση των παραπάνω οι μελέτες που καλύπτουν το έργο για την κατασκευή Κέντρου Επεξεργασίας Λυμάτων, χωρίζονται σε οχτώ, με την κάθε μία από αυτές να πιστώνεται με συγκεκριμένο ποσό.

Δείτε ακόμα:  Διήμερο με διακοπές ρεύματος στην Αρτέμιδα - Δείτε σε ποιες περιοχές

Την Συγκρότηση των Επιτροπών Διαγωνισμού όπως και την ολοκλήρωση της διαδικασίας ανέλαβε ο Διευθύνοντας Σύμβουλος της ΕΥΔΑΠ κ. Ιωάννης Μπενίσης.

Μάκης Κελέκης