Απονομές και βραβεύσεις για τους εφήβους του Αργοναύτη Ραφήνας (φωτό)

Σε μια όμορφη βραδιά με αρκετό κόσμο στο κλειστό της Ραφήνας, βραβεύθηκαν οι έφηβοι του Αργοναύτη Ραφήνας για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος και την άνοδο στην Α1 κατηγορία εφήβων για την επόμενη σεζόν.

Ακολούθησε φιλικός αγώνας της πρωταθλήτριας ομάδας εφήβων στη Β΄ Κατηγορία Εφήβων της ΕΣΚΑ με αντίπαλο την ομάδα εφήβων της ΑΕΚ.

Η βράβευση του εφηβικού του Αργοναύτη έγινε όπως σας προείπαμε για την αήττητη πορεία του και την ανάδειξη του σε πρωταθλητή στη Β Εθνική. Στην απονομή ήταν παρόντες ο Δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου Ευάγγελος Μπουρνούς και ο πρόεδρος της ΕΟΚ Βαγγέλης Λιόλιος.

Ο Δήμαρχος μεταξύ άλλων είπε: “Συγχαρητήρια στην απίστευτη δουλειά που γίνεται από τη διοίκηση του Αργοναύτη κυρίως τις υποδομές αλλά και στην πρώτη ομάδα που διαπρέπει στο πρωτάθλημα της Β Εθνικής”.

Στη φωτογραφία μαζί με τον Δήμαρχο κ. Μπουρνούς από αριστερά προς τα δεξιά Μιχάλης Γκολεμας -προεδρος Τοπικού συμβουλίου Ραφήνας-, Ευάγγελος Λιολιος- πρόεδρος ΕΟΚ, Βασίλης Παναγιαρης-έφορος υποδομών και ταμίας της ομάδας.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.