Αρ. Αδαμόπουλος: Ποιος είναι ο άνθρωπος που φέρεται ως ύποπτος για τον βιασμό της Σοφίας Μπεκατώρου


Πρόκειται για έναν από τους παλαιότερους παράγοντες στην Ελληνική Ιστιοπλοΐκή Ομοσπονδία… Ο Αριστοτέλης, Τέλης, όπως τον φωνάζουν οι φίλοι του και οι άνθρωποι της ιστιοπλοΐας, τις τελευταίες τρεις δεκαετίες ασχολείται ενεργά με τον αθλητισμό.

Είναι από τους παλαιότερους παράγοντες στην Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία και νυν αντιπρόεδρός της. Επίσης, αποτελεί μέλος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής. Είναι από τα γνωστά πρόσωπα στη Ραφήνα, που είναι ο τόπος καταγωγής του, παράγοντας, τόσο σε οικονομικό όσο και πολιτικό επίπεδο. Εκεί έχει τη βάση του. Είναι πρόεδρος εδώ και χρόνια του Ναυτικού Ομίλου «Αλκυών» Ραφήνας.

Έχει έντονη κομματική δραστηριότητα με τη Νέα Δημοκρατία. Μάλιστα το απόγευμα του Σαββάτου έγινε γνωστή η αναστολή της κομματικής του ιδιότητας ως μέλος του κυβερνώντος κόμματος και αντιπρόεδρου της τοπικής οργάνωσης του κόμματος στην Ανατολική Αττική.

Δείτε ακόμα:  Αρτέμιδα: Έτσι ήταν το λιμάνι της το 1975 (βίντεο)

Ήταν, μαζί με τον Εμμανουήλ Κατσιαδάκη, νυν Πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ξιφασκίας, σύμβουλος του Γιάννη Ιωαννίδη όταν ο «ξανθός» ήταν υφυπουργός Αθλητισμού. Το 2016 ο τότε υφυπουργός Αθλητισμού ο Σταύρος Κοντονής, προετοίμασε το έδαφος για να βάλει στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή τον Τέλη Αδαμόπουλο όπως και έγινε, στη θέση του Ιωάννη Βασιλειάδη, στο πλαίσιο ενός σχεδίου που βρισκόταν σε εξέλιξη για τη στήριξη στον δρόμο προς την προεδρία του Σπύρου Καπράλου ο οποίος τη διεκδικούσε με αντίπαλο τον Ισίδωρο Κούβελο.

Δείτε ακόμα:  Δωρεάν rapid test τη Δευτέρα στον Γέρακα

Στις επερχόμενες εκλογές της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας μέσα στο 2021 -δεν έχει οριστεί ακόμη η ημερομηνία διεξαγωγής τους- ο Τέλης Αδαμόπουλος ήταν βάσει «επετηρίδας» το φαβορί για την εκλογή στον προεδρικό θώκο. Όμως ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει, τον οδήγησε στην απόφαση να αποτραβηχτεί και στη θέση του να μπει ως διεκδικήτρια η Νίκη Αναστασίου, φιλόλογος, διοικητικό στέλεχος εδώ και χρόνια στην ΕΙΟ, με μεγάλη πολιτική συνδικαλιστική πορεία στο πλευρό της Μελίνας Μερκούρη και από τις γυναίκες που πρωτοστάτησαν μαζί με τη Μαργαρίτα Παπανδρέου και τη Μελίνα για την κατοχύρωση με νόμο των δικαιωμάτων της γυναίκας, επί κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ.

Δείτε ακόμα:  Ραφήνα: Ζητούνται πληροφορίες για το τροχαίο που στοίχισε τη ζωή στον 19χρονο Νικόλα

Με τον Τέλη Αδαμόπουλο έχει κόντρα ο Ολυμπιονίκης Νίκος Κακλαμανάκης και νυν προπονητής του Βύρωνα Κοκκαλάνη, ο οποίος προσέφυγε στην Επιτροπή Φιλάθλου Πνεύματος. Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει ο Κακλαμανάκης, ο Τέλης Αδαμόπουλος απαίτησε από τον πρόεδρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Σπύρο Καπράλο, ο οποίος συντόνιζε τη συζήτηση, να του αφαιρέσει τον λόγο γιατί βρίσκεται σε αντιδικία με την Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία!

protothema.gr